MM recunoaște: ”Dinamo a avut penalty cu noi”


Managerul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a făcut o declarație surprinzătoare la adresa clubului Dinamo. El recunoaște că poate nu ar fi câștigat meciul cu roș-albii dacă ar fi fost ajutați de arbitri. El se referă la partida disputată pe 2 aprilie, terminată 2-1 pentru marii rivali ai ”câinilor”.

”Noi subliniem erorile de arbitraj și nu punem presiune. Vrem arbitraj corect. Au fost meciuri în care am beneficiat de erori ale arbitrilor, dar în meciurile cu echipele importante, am fost dezavantajați. Da, este adevărat că Dinamo a avut un penalty în meciul cu noi și poate nu mai câștigam acel meci„, a spus MM Stoica la conferința de presă.

El se teme că de data aceasta va veni rândul clujenilor să fie avantajați. CFR Cluj -FCSB se joacă luni, de la ora 20:30.

”Până acum, doar arbitrajul a făcut diferența între noi și CFR. Când am fost arbitrați corect, pe Arena Națională, am câștigat. În meciurile trecute, am fost extrem de dezavantajați. Ni s-au refuzat penalty-uri, iar CFR a primit cu ușurință lovituri de pedeapsă. Noi, în sezonul regulat, am făcut 1 punct în două meciuri cu CFR din cauza arbitrajului.

Cu un arbitraj corect, avem prima șansă. Mi-aș dori să beneficiem de arbitrajele avute de Astra la meciul cu noi, 0-3, și de CSU Craiova, la 1-0 pentru noi. Nu cred că se greșește voluntar”, a încheiat managerul general al FCSB.

Previous Tîru: ”Am jucat bine contra lui Nemec”
Next Contra: "Ar fi un dezastru"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *