MIZERIE! Cum arată stadionul Dinamo înaintea meciului cu Astra


-->
Mizerie, mizerie, mizerie! Este cuvântul de ordine pe stadionul din Ștefan cel Mare. Nu în zona unde au acces jucătorii sau oficialii echipei de fotbal, ci acolo unde vin cei care cotizează pentru a FACE și a spera că vor vedea un spectacol de calitate.

Indolența atinge cote maxime în ceea ce privește respectul pentru fanii lui Dinamo. Toaletele sunt mereu ocupate de muștele care-și fac de cap cu excrementele aflate acolo de la ultimul meci cu Viitorul, păsările moarte sunt și ele în continuare lăsate să putrezească alături de niște blugi aruncați, semințele de la ultimul meci le găsiți în continuare pe arenă și ATENȚIE!, fix la intrarea în sectorul Cătălin Hâldan este o sticlă spartă care ar putea secționa piciorul unui neatent. Toate astea chiar dacă am tras un semnal de alarmă privind această problemă de pe 24 aprilie.

Monica Iagăr s-a apărat că nu are pe cine să pună să facă curățenie deși este imposibil ca un club atât de mare să nu găsească o soluție timp de mai bine de trei săptămâni. ”Veniți voi, fanii, să faceți curățenie!”, era mesajul pe care l-a transmis acum trei săptămâni comandantul CS Dinamo. Clubul Sportiv ar trebui să se ocupe de acest aspect, FC Dinamo închiriază doar arena cu 2.000 de euro pe partidă.

Prețurile tichetelor s-au mărit pentru partida cu Astra, care se va disputa sâmbătă, de la 20:00, pe acest stadion. Dacă la un meci pe Dinamo fanii plăteau între 10 și 35 de lei, pentru a veni să vadă pe viu ”curățenia” din Ștefan cel Mare trebuie să plătească mâine seară între 15 și 60 de lei. Până în această seară s-au vândut 1.500 de bilete la meciul în care Dinamo luptă pentru supremația în Liga 1.

Să sperăm că după acest material cineva va lua atitudine și în ceasul al 12-lea se va arăta respectul cuvenit pentru cei cu care conducătorii se mândresc când vine vorba despre ”cei mai frumoși și inteligenți suporteri din țară” ale căror coregrafii devin celebre în Europa și în întreaga lume.

 

Previous Dinamo se bate cu FCSB pentru un jucător
Next EXCLUSIV Romera: ”Veniți să celebrăm titlul împreună”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *