Mitran: „Problemele țin de natura clubului”


Dinamo trece prin momente foarte cumplite, după ce echipa a retrogradat pentru prima dată în eșalonul secund al fotbalului românesc. Răzvan Zăvăleanu și Vlad Iacob caută neîncetat un om potent financiar pentru a cumpăra clubul și de o salva pe Dinamo.

Invitat la ProSport Live, Marius Mitran a vorbit despre un posibil investitor ce ar putea să vină la turpa din „Ștefan cel Mare”.

Marius Mitran conisderă că problemele nu sunt la posibilii oameni care vor să o cumpere pe Dinamo. Analistul ProSport spune că ceea ce se întâmplă acum la clubul bucureștean împiedică investitorii să vină.

„Nu e problema la oamenii de afaceri, pentru că eu cred că se găsesc și sunt oameni dispuși mai ales totuși în efervescența asta care e în fotbalul românesc în ultima vreme, care se vede în multe lucruri, ci în problemele strict care țin de natura lui Dinamo, de ceea ce e acum la Dinamo. Eu cred că cineva ar avea cinci milioane. Riscul este ca acele cinci milioane să nu acopere aproape nimic sau să nu rezolve…”, a spus Marius Mitran, la ProSport Live.

Citește și:

Ce pedeapsă riscă Muri și Arpi. Suma pentru care răspund

Previous Dinamo aproape de a fi vândută
Next Două transferuri anunțate astăzi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *