Mișcări de trupe la Dinamo: „Mă voi ocupa”


Dinamo va juca pentru prima dată în Liga 2. Reunirea „câinilor” va avea loc pe data de 20 iunie, iar antrenorul Gheorghe Mihali a vorbit pentru FANATIK despre mişcările de trupe din această vară.

Reunirea echipei va avea loc pe data de 20 iunie sub comanda lui Gheorghe Mihali, antrenorul echipei U-19 a celor de la Dinamo, semifinalistă în Liga Elitelor în acest an. Tehnicianul a vorbit pentru FANATIK despre sezonul greu care stă să înceapă, dar şi de jucătorii care vor veni la echipă:

“Eu mă voi ocupa de echipă până când va veni un antrenor. Reunirea va fi pe data de 20 iunie, însă până atunci mai sunt destul de multe lucruri de rezolvat. Încă nu ştiu care vor fi jucătorii pe care mă pot baza.

Cu siguranţă vor veni la echipă jucători de la U-19, născuţi în 2002, 2003, 2004. Sunt copii talentaţi şi cu ei vom avea un mare avantaj pentru a avea jucători buni pentru posturile de «under».

Nu mai este atât de mult timp pentru că deocamdată doar domnul Zăvăleanu se ocupă de club. De dimineața până seara încearcă să rezolve câteva probleme. Trebuie să vină un nou președinte la Dinamo.

Și, din câte am auzit, trebuie să fie o Adunare Generală a Acționarilor, să se pună de acord. Apoi, președintele să numească un antrenor. Nu avem cum să așteptăm și, indiferent de situație, pregătirea trebuie să înceapă.

Abia după ce se vor face acești pași va putea fi definitivat lotul. Mai sunt multe de făcut și concurența este acerbă”, a explicat Mihali pentru FANATIK.

Va fi greu și în Liga 2

“Nu va fi deloc uşor în liga secundă. Sunt sigur de asta. Uitaţi-vă ce echipe sunt. Chiajna, care a fost la un pas de promovare, Steaua, Poli Iaşi, care a investit mult. Eu zic că şi Unirea Slobozia are şanse.

Anul acesta ar trebui să fie eligibili şi jucătorii născuţi în 2004-2005, aşa cum anul trecut au fost cei din 2003-2004. FRF a băgat în Comitetul Executiv ca doar 3 jucători născuţi în 2004 să poată fi folosiţi în echipă şi 8 născuţi în 2006. Şi nu este corect.

Pentru că au sărit peste un an. Ce facem noi cu cei născuţi în 2004? Mulţi sunt din diverse zone ale ţării. Ei nu mai au dreptul să se întoarcă acasă şi să facă şcoala, pentru că nu se pot transfera înainte de ultimul an?

Sunt obligaţi să stea aici. Dar aici nu pot juca fotbal. Trebuie să îşi găsească echipe de divizia C sau B. Dar dacă nu îşi găsesc, ce fac? Nu era corect să fie şi ei acceptaţi în Liga de Tineret. Este prea mare diferenţa. Eu aş vrea ca Federaţia să rectifice această nedreptate”, a spus Mihali pentru FANATIK.

Citește și:

MM Stoica, despre tricolori: ”Rar mi-a fost dat să văd”

Previous Mutare pentru Liga 1 făcută de Dinamo
Next Acuze incredibile aduse lui Mihai Eșanu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *