Mișcare bună a lui Ionuț Negoiță


Patronul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, nu s-a ținut de cuvânt. Nervos după înfrângerea rușinoasă cu Chiajna, echipă de la care chiar el și-a ales antrenorul, pe Vasile Miriuță, a spus că nu le va mai plăti salariile fotbaliștilor până nu ajung pe locul 3.

Iar Dinamo în acest moment este destul de departe de acest loc. Mai exact, la 9 puncte distanță de podium, acolo unde se află CFR Cluj, FCSB și CS U Craiova.

Totuși, lui Ionuț Negoiță i-a trecut supărarea și vrea ca echipa sa să fie concentrată 100% doar la meciul de luni, de la 20:45, în deplasare, cu FC Botoșani. Pentru că o nouă înfrângere ar scoate iar echipa de pe locul din play-off. Așa că astăzi a livrat salariile fotbaliștilor care ar fi trebuit plătite pe 15 octombrie.

Ce spunea Negoiță după meciul cu Concordia Chiajna:

Sunt foarte dezamăgit de ceea ce se întâmplă. Cred că nu e bine să fii prea domn. Tot timpul salariile au fost plătite la zi, pe 15 și cred că nu este în regulă.E prea bine, e prea călduț. Când vor fi rezultate de locul 3, așa cum e și bugetul… Până nu revenim pe locul 3, nu-și vor mai primi banii. Niciunii dintre ei!” preciza finanțatorul lui Dinamo.

Citește și:

Clauza lui Nemec de care se folosește Becali

-->
Previous Clauza lui Nemec de care se folosește Becali
Next Nedelcearu la borna 100: "M-a adus tata la Dinamo la 7 ani"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *