Mirko Ivanovski pleacă la Petrolul Ploiești


Mirko Ivanovski (32 de ani) pleacă de la Dinamo, dar va rămâne în Liga 1, la nou promovata Petrolul. Atacantul nord-macedonean s-a înțeles, din informațiile Digi Sport, cu cei din conducerea grupării prahovene pentru un contract pe doi ani, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon, și un salariu de 6.000 de euro lunar.

Florin Vulturar, agentul care a intermediat mutarea, a anunțat că Mirko Ivanovski urmeze să semneze contractul după ce vor fi puse la punct ultimele detalii și că atacantul a mai dorit și de alte cluburi din Liga 1, însă a ales-o pe Petrolul pentru tradiție și suporteri.

”Da, e adevărat. Mai sunt câteva detalii de pus la punct și, cel mai probabil, va semna cu Petrolul. Important pentru noi e că cei de la Petrolul, în special Claudiu Tudor, l-a dorit foarte mult.

Am mai avut două oferte din Liga 1 chiar mai bune din punct de vedere financiar, dar cred că a contat și ce înseamnă Petrolul, suporterii”, a declarat Florin Vulturar, pentru Digi Sport.

Mirko Ivanovski va fi, dacă nu apare o schimbare de ultim moment, al doilea transfer al Petrolului de la promovarea în Liga 1, după fundașul dreapta Florin Borța, care a jucat în ultimul sezon la Concordia Chiajna, dar aparținea de Universitatea Craiova.

Citește și:

Vulcanii Noroioși, deosebit de frumoși

Previous Răzvan Grădinaru îi urmează calea lui Uhrin
Next Ultimele noutăți oferite de Zăvăleanu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *