Miriuță vine supărat la meciul cu Dinamo: ”Sincer, mi-e scârbă”. Ce-l nemulțumește


Vasile Miriuță a dezvăluit înainte de meciul ce se va juca în această seară în Ștefan cel Mare că a venit la București ca să învingă. Și a declarat că știe ce trebuie făcut ca Hermannstadt, pe loc de baraj la 2 puncte în spatele roș-albilor, să plece neînvinsă din confruntarea cu roș-albii.

”Zilele astea chiar am lucrat mult pe faza de apărare, să ne organizăm mai bine, să nu facem acele greșeli care, din păcate, ne-au costat. În rest suntem optimiști, chiar dacă jucăm cu Dinamo, în București, o echipă bună, s-a văzut asta în jocul lor de când a venit Rednic, mai ales în acest an. Au legat câteva victorii.

Cum am mai spus, în play-out fiecare poate să bată pe oricine. Suntem la câteva puncte de celelalte echipe. Chiar dacă Voluntariul e la egalitate cu noi, nu suntem pe loc de baraj. Avem multe meciuri, iar cel mai important e cel de vineri, unde trebuie să ne prezentăm foarte bine, nu 100 la sută, ci 150 la sută, dacă vrem să venim cu un punct sau puncte acasă”, a declarat Miriuță.

Dezamăgit de stadiul lucrărilor de la Stadionul „Municipal”, Miriuță a adăugat că s-a resemnat și este convins că FC Hermannstadt nu va juca vreun meci pe teren propriu în actualul sezon: ”Mi-am mâncat 5 ani din viață în aceste 5 luni, cu stadionul. De vreo 2-3 săptămâni am zis «Stop!», îmi focusez energia pozitivă numai asupra echipei. Gândiți-vă, antrenându-mă în fiecare zi am sperat că vom juca acasă 5-6 jocuri, cu sibienii noștri, 5.000 sau 6.000. Dacă s-ar fi întâmplat lucrul ăsta, vă spun cu mâna pe inimă că așa bine aș fi dormit, pentru că una e să joci acasă, să ai 5.000 de oameni în spate care te încurajează.

Acum două săptămâni le-am spus băieților: «Domnilor, să uitați că vom juca acasă! Casa noastră e Piteștiul!». Nici nu mă mai consum, că n-are rost. N-am dormit noaptea! Vreau să dorm și eu noaptea, să mă trezesc mai liniștit. Părerea mea e că nu se vrea echipă în Divizia A. Dau un exemplu. Știți unde stau eu, dincolo, la vecinii noștri (n.r. în Ungaria). Într-un an s-a făcut un stadion de 10.200 de locuri, la o echipă din prima divizie, fosta echipă a armatei. La noi, în 9 sau 10 luni nu s-a renovat o tribună. Credeți-mă, mi-e scârbă, nici nu vreau să mă mai gândesc la stadionul ăsta. Să salvez numai echipa asta și-apoi voi vedea ce voi face de la anul”.

Citește și:

Două surprize URIAȘE ale lui Rednic în primul 11

-->
Previous Soția lui Tamaș, detalii despre fostul fotbalist al lui Dinamo
Next Două surprize URIAȘE ale lui Rednic în primul 11

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *