Miriuță și-a adus aminte de fotbal. Ce a făcut însă Nemec


Jucătorii dinamoviști vor să ”revoluționeze” echipa. Mai în glumă, mai în serios, Steliano Filip a avut o propunere ieșită din comun la antrenamentul de azi dimineață. ”Mâine, la amical, să joace staff-ul”, a strigat fundașul stânga către Vasile Miriuță și colaboratorii săi care n-au avut pic de milă pentru fotbaliști. Fiind perioadă de acumulări, pregătirile sunt intense.
Miriuță și-a demonstrat calitățile pe teren, arătând că n-a uitat fotbalul, au scris azi cei de la Gazeta Sporturilor. Și ca să mențină o atmosferă plăcută și destinsă în paralel cu exercițiile epuizante, ”Tati” s-a băgat și el la minge. Antrenorul de 49 de ani a adus aminte de cel ce juca în Germania și la ”naționala” Ungariei.
Spre finalul ședinței de pregătire, Nemec a avut o ieșire nervoasă, bombănind ceva în limba maternă. Nascimento a vrut să știe ce a spus slovacul și l-a întrebat în glumă pe Ionel Dănciulescu ce crede acesta că a vrut să transmită colegul din atac. ”Cred că vrea ușor spre autocar”, a comentat directorul sportiv.

-->
Previous FOTO Întâlnire specială pentru Nistor în Cipru. Un fost stelist l-a vizitat
Next Ce mesaj i-a trimis Busuladzic lui Rivaldinho

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *