Miriuță, savuros și acid: ”Singura care nu mă minte e fiica mea!”. Mesaje către șefi și rivali: ”Eu nu pot fi ordinar”


Vasile Miriuță a trecut cu bine de încercarea de demitere de săptămâna trecută, a învins pe Poli Iași (2-1) și speră să nu facă vreun pas greșit diseară cu U Cluj, pe care trebuie s-o elimine din Cupa României. Tehnicianul a oferit un interviu celor de la Look TV în care a vorbit deschis despre situația din ultima perioadă. Miriuță a fost direct și nu s-a eschivat, neocolind subiectele importante de la Dinamo.

Este liniște la echipă?

”E liniște pe …, în cariera de antrenor n-o să ai niciodată liniște! Au fost zile tulburi, dar oamenii puternici trec peste toate aceste probleme și noi suntem puternici”, a explicat Miriuță.

De ce este criticat?

”Poate nu le plac maramureşenii unora de la Bucureşti, zic şi eu (râde). Oamenii care sunt corecţi şi poate nu le plac la unii. Din păcate, eu nu pot să fiu ordinar, nu m-a crescut mama aşa. Am cei 7 ani de acasă”, a replicat tehnicianul.

Oferta recunoscută de Claudiu Niculescu?

“N-am intrat în aceste detalii cu conducerea şi n-o să intru niciodată. Am auzit ce s-a declarat, dar cred că domnul Andone a spus mai bine ce a spus. E lipsă de respect, dar mai multe nu pot să spun. Nu e treaba mea ce a făcut conducerea sau ce a declarat antrenorul de la Voluntari”.

Despre ceea ce a spus Contra?

“Eu niciodată n-am vorbit de ce a fost înainte, eu ştiu foarte bine ce vorbesc. Am spus că aşa am găsit echipa, dar n-am spus că am găsit-o nici prost, nici bine. N-am vorbit niciodată de Contra sau cine a fost aici. Mi se răstălmăcesc cuvintele. Sunt jucători foarte buni, care au plecat. Pe Azer nu l-aş da niciodată, am mai spus şi de Nistor, cu toate că şi Nascimento e un jucător foarte bun. Bumba s-a pierdut. Un jucător aşa tânăr, la 23 de ani, eu nu l-aş fi lăsat. A venit pentru mine la Chiajna şi, din păcate, eu i-am trădat pe băieţii pe care i-am adus şi i-am lăsat acolo, pentru că am ales cu sufletul”.

Concluzia

”Eu mi-am propus un obiectiv pe aceste trei săptămâni: să calific echipa în optimile Cupei României şi să bat în aceste trei jocuri. Apoi să hotărască ce va vrea Papa Francisc, de la Vatican. În ziua de astăzi nu mai cred nimic. Singura persoană pe care o cred e fiica mea, că ea nu mă minte, încă. Fiica mea e prea mică şi ţine foarte mult la mine să mă mintă, la vârsta asta (râde)”.

Previous De ce e importantă Cupa României! Schimbări majore pentru Europa
Next Dinamo are infirmeria plină. Cu cine ar putea juca diseară Miriuță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *