Miriuță resemnat. Ce spune despre play-off și despre faptul că i s-a cerut demisia


Vasile Miriuță a afișat o față dezamăgită după eșecul cu CFR Cluj (0-2), care îndepărtează pe Dinamo de locul 6, ultimul ce duce în play-off. Antrenorul de 49 de ani era supărat la interviurile după meci, mai ales că au existat și fani care i-au cerut demisia în această seară în Ștefan cel Mare, iar conducerea l-ar putea demite la finele lui 2017 dacă echipa nu este pe un loc de play-off. Mai sunt 4 meciuri de jucat în acest an, decisive pentru Miriuță.

”Nu-mi explic de ce după ce luăm gol, nu ne mai revenim. Facem greșeli impardonabile. Haideți să uităm acum de play-off, să jucăm aceste ultime 4 meciuri din 2017 și vedem unde vom fi! Eu am trimis pe teren echipa care a câștigat la Mediaș. Ăștia sunt. Vom vedea dacă revine Filip, Oliva a jucat slab azi. Atât putem deocamdată. A greșit și Oliva, să dai peste picior în careu, inexplicabil. Cu puțin noroc, puteam conduce în prima repriză”, a comentat tehnicianul.

E normal ca unii fani să strige demisia, dar n-au strigat toți. Dacă va decide conducerea în ianuarie că e mai bine să plec, voi pleca, dar eu nu vreau să plec! Rămân cu drag, dacă vom face reconstrucție”, a mai spus Miriuță.

Previous Rivalii își doresc Dinamo în play-off. Declarații surprinzătoare după meci
Next Dănuț Lupu, mesaj pentru suporterii lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *