Miriuță: ”Pun mâna pe Biblia”. Ce ar jura antrenorul


Fostul antrenor al lui Dinamo, Vasile Miriuță, a avut un mandat destul de prost în Ștefan cel Mare și acum încearcă să găsească vinovați pentru insuccesul său. El a avut un discurs destul de dur la Digisport despre perioada petrecută alături de ”câini”.

”Pun mâna pe Biblie că aș fi plecat oricum. Când nu ai susținere ce să faci? Să te lupți cu morile de vânt? Jucătorii m-au dorit, ei m-au scos cu Iașiul. Țin la acest club, îl iubesc, până la ultima etapă m-au încurajat. N-am niciun regret. Dar nu poți să arunci vina pe un singur om. La Dinamo sunt mai multe elemente. Cred că trebuie schimbat multe acolo. Narcis a fost președinte, un manager trebuie să fie puntea dintre antrenor și echipă. Și la Dinamo nu era un astfel de om.

Constantin Anghelache poate să mă judece. Cui să-i iau locul? Cui să sap groapa? Nu e vina mea că nu a venit Claudiu Niculescu. Dacă vroia să vină, venea. Eu n-am nași, n-am cumetri, n-am fini. Eu pe munca mea am ajuns mereu. Unde voi ajunge tot pe munca mea”, a declarat Vasile Miriuță la Digisport.

-->
Previous Miriuță, LA ORA ADEVĂRULUI. Cum îl ironizează pe David. De ce nu a avut rezultate
Next INCREDIBIL Cum s-au făcut transferurile la Dinamo: ”Cei de acolo m-au anunțat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *