Miriuță a prezentat cele trei achiziții. Laudă un jucător: ”Va fi printre primii trei din țară”


Vasile Miriuță a vorbit despre cele trei achiziții importante a lui Dinamo din această iarnă în direct la Digi Sport. Este vorba despre Dan Nistor, Ivan Pesici și Aitor Monroy, toți trei venind în Ștefan cel Mare după ce nu au avut parte de prea multe șanse în ultima jumătate de an.

DAN NISTOR

„L-am dorit cu toții pe Nistor, eu mi-am dorit enorm să revină. Eu nu i-aș fi dat drumul în vară. Mă bucur că cele două cluburi s-au înțeles. Sper că ne va ajuta foarte mult.”

IVAN Pesici

”Pesici e un jucător foarte bun, băieții l-au integrat foarte bine. E un jucător care ne va ajuta foarte mult. Sigur va fi titular în primul joc pentru că Salomao e suspendat. El trebuie să-și câștige locul de titular, trebuie să-mi demonstreze în perioada de pregătire că trebuie să fie în primul „11”. E un jucător pe care mi l-am dorit și îi voi da șanse.”

Aitor Monroy

Monroy n-a mai jucat de vreo șapte luni, dar va fi între primii trei mijlocași centrali din țară. N-a fost la naftalină în dulap, s-a antrenat cu o echipă din Spania. O să vedeți pe teren ce poate Monroy. I-am făcut niște teste, e la fel de pregătit ca 90% din jucătorii din echipă”.

 

-->
Previous Cine va fi căpitan până la urmă la Dinamo
Next VESTE EXCELENTĂ Dinamo are un nou număr 10. Pe cât a semnat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *