Miriuță: ”Ar putea juca”


Antrenorul lui Dinamo, Vasile Miriuță, a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat la echipa din Ștefan cel Mare în ultima vreme. El crede că acum echipa este pregătită pentru a obține o serie de victorii atât de așteptate de fani. Primul meci Dinamo îl va disputa mâine, pe un teren dezastruos, pe stadionul din Ștefan cel Mare, cu Juventus București. În turul campionatului ”câinii” au învins această formație la Ploiești cu 3-0. La această partidă, Penedo ar putea fi iar titular.

“Un meci foarte greu, chiar dacă toată lumea crede că e ușor. Dacă te uiți la Juventus București și la ce loc sunt în clasament, și noi suntem în afara play-off-ului la ora actuală. Important e că ne-am pregătit foarte bine în aceste două săptămâni, am lucrat mult cu băieții, s-au pregătit foarte bine, cei care au fost la echipa națională într-adevăr au lipsit câteva zile dar am avut o săptămână la dispoziție și contează numai victoria mâine! Indiferent cum, trebuie să câștigăm. Am mai spus-o, nu mai putem face pași greșiți. Mai avem nouă jocuri până în decembrie, pe 15, și după aceste meciuri trebuie să fim acolo, în play-off.

Am avut liniște între ghilimele, ne-am antrenat bine, am stat mult de vorbă, ne-am cunoscut unii pe alții mai bine, am căpătat încredere eu în ei și ei în mine, este foarte important acest lucru. Eu zic că suntem pe drumul cel bun.

Eu cred că într-o lună de zile abia o să ne putem antrena. Trebuie să avem grijă de teren pentru că arată foarte bine, într-adevăr, dar trebuie să-l mai lăsăm un pic, să mai prindă rădăcini. Mai trebuie să așteptăm, asta este sigur!

Eu zic că da, se va lega o serie bună, sunt foarte mulțumit de băieți, le-am redat și zâmbetul la antrenamente, erau un pic așa și așa, atmosfera e bună, s-au relaxat și ei, acum trebuie să și punem în practică mâine seară ce am făcut.

La ora actuală e cam urât să le lipesc clasamentul în vestiar. Pe 15 decembrie o să le pun clasamentul, înainte de a pleca în vacanță.

Echipa o să arate bine, nu neapărat ofensiva. Sunt sigur de asta. Vom arăta bine pe ambele faze. Nu mi-a convenit că am încasat multe goluri de când sunt aici.

Alin Dudea este un băiat tânăr, el a primit șansa de mine să joace, am încredere în el, depinde numai și numai de el, e un băiat serios, de mare caracter și e șansa lui să demonstreze că merită să rămână în echipă.

Pentru Penedo ne-am bucurat foarte mult. Este superb să știi că ești calificat la campionatul mondial, în Panama, Penedo e un jucător pe care îl apreciez și ca om. De ce să intervină schimbarea? A venit joi, acum două, trei zile. M-am întâlnit cu el, vom vedea dacă poate să joace.

Cu Nemec nu s-a schimbat nimic. Rivaldinho vrea să plece? Nu știu că nu prea citesc eu. Atunci când câștig mă laudă și când pierd mă critică. Riva e jucătorul nostru, vom vedea.

Dacă va face Nemec ca Gnohere? Nu cred că este cazul și lui Adam, el e sub contract cu noi și trebuie să-și facă treaba cât mai bine. Până acum de când sunt eu aici, a făcut-o.

Nu-i pune nimeni piedică lui Adam. Eu sunt sigur că dacă va veni o ofertă bună sau foarte bună la adresa clubului, nu cred că patronul îi va pune piedică. Are o vârstă și el, poate își dorește să mai câștige niște bani în plus, nu e muritor de foame, dar asta depinde numai și numai de el.

Sincer eu nu cred că se duce la Steaua. Eu îl văd plecând afară. În țările alea îndepărtate, poate ultimul lui contract bun. Poate rămâne la noi, n-avem de unde ști. Eu am mai spus că Adam e cel mai bun atacant din România. Cât timp e la noi eu sunt sigur că-și va face treaba foarte bine.”, a declarat Vasile Miriuță.

Citește și:

NOROCOȘII Ce cadouri însemnate de Moș Crăciun promite Vasile Miriuță

-->
Previous ATENȚIE Dinamo ar putea pierde atacantul cu cele mai multe goluri!
Next NOROCOȘII Ce cadouri însemnate de Moș Crăciun promite Vasile Miriuță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *