--> -->

Miriuță nu este de acord cu Dusan Uhrin


-->
Dinamo este la al cincilea antrenor din acest sezon. Pe rând Bonetti, Colceag, Rednic, Stoican, nu au reușit să obținută rezultatele dorite și au fost înlocuiți după doar câteva etape.

Acum, Dusan Uhrin are datoria de a salva echipa de la retrogradare, fie la baraj, fie să încerce să o salveze direct.

Vasile Miriuță, fostul antrenor al câinilor, în sezonul 2017-2018, consideră inoportună aducerea cehului pe bancă, în detrimentul unui antrenor român

„Eu nu înțeleg lucrurile astea. Tot respectul pentru suporteri, dar când se bagă suporterii și schimbă antrenorii… l-au adus pe Bonetti, acum pe Uhrin. E un amatorism total. Dacă tot ai pus un președinte, pe domnul Mureșan, lasă-l pe el să pună antrenorul, să aducă jucători. Așa, iarăși s-au băgat suporterii să-l aducă pe Uhrin. Chiar nu mai înțeleg nimic.

Nu am nimic cu Uhrin, nu îl cunosc personal, dar am văzut că iarăși e «salvatorul lui Dinamo». Dacă ne aducem aminte, anul trecut a plecat de la echipă când au fost probleme financiare”, a spus Miriuță la Pro X.

Miriuță: „Chiar nu-l cunosc”

„Nu vreau să fiu rău, dar în loc să îi dai o șansă unui antrenor român, aduci iar un antrenor care a antrenat Dinamo de 3 ori, dar afară nu. Nu am zis că Uhrin e antrenor slab sau bun, chiar nu-l cunosc.

Dar când antrenezi în România, apoi pleci și nu antrenezi, înseamnă că ai o problemă în țară la tine, că nu ți-ai găsit echipă.

Sunt antrenori români foarte buni la ora actuală care nu au echipă și nu le dai șansa să antreneze în România. Antrenorii români sunt proști? Nu am nimic cu antrenorii străini, dar când pleci din România și nu mai antrenezi un an și jumătate…”, a declarat Miriuță.

„Îmi doresc ca Dinamo să se salveze, chiar mi-ar părea rău dacă nu ar face-o. Bineînțeles, cu baraj.” – Vasile Miriuță

Citește și:

Iulia, iubita secretă a lui George Simion

-->
Previous Dinamo își mai dorește 2 jucători
Next Reveniri importante în echipa lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.