Miriuță n-are vești bune pentru Rivaldinho. Ce se va întâmpla cu brazilianul


Rivaldinho este în acest moment golgheterul echipei din Ștefan cel Mare, cu 3 goluri în campionat și unul în preliminariile Europa League cu Athletic Bilbao, dar Vasile Miriuță nu-l are în planurile sale de viitor. Deși Adam Nemec e ca și plecat în această iarnă la FCSB sau la altă echipă din străinătate și nu s-a remarcat cu nimic ca atacant în acest sezon pentru Dinamo, ci doar pentru echipa națională a Slovaciei, antrenorul lui Dinamo îl forțează pe slovac în continuare.

”Am citit si eu in presa despre o eventuala plecare, dar nu mi-a zis nimic ca ar vrea sa plece. Se pregateste foarte bine, i-am explicat la ora actuala ca eu asa vad situatia, sa joace Nemec sau altii pe acel post. I-am spus sa se pregateasca, pentru ca sansa din partea mea va mai avea, asta e sigur. Mai avem multe meciuri, avem si partida din Cupa, fiecare jucator a primit si va primi sansa lui”, a declarat Miriuță la Radio Dinamo 1948.

În aceste condiții, cel mai probabil Rivaldo îi va găsi o echipă fiului său și Dinamo va rămâne fără încă un atacant care ar fi putut să crească frumos în Ștefan cel Mare și care s-a îndrăgostit de fanii ”câinilor”.

Ce spunea Rivaldinho la începutul campionatului:

”Ceea ce pot să le promit fanilor este că dacă trebuie să renunț la tot sângele meu sau să pun capul în bătaia puștii și cineva să mă împuște aș face asta pentru ca Dinamo să câștige. Voi da totul din mine pe teren ca să văd această echipă câștigând”.

Citește și:

Cum a reacționat Rivaldinho după ce a jucat iar doar câteva minute

-->
Previous De când n-a mai câștigat Dinamo în Moldova
Next Gestul lui Nicolae Badea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *