Miriuță le dă o idee bună dinamoviștilor


Chiar dacă ar ajunge la un acord cu Dinamo, Rednic nu ar putea ocupa funcția de antrenor principal până când Dario Bonetti nu demisionează. Vasile Miriuță, care s-a aflat și el pe lista bucureștenilor, a venit, mai în glumă, mai în serios, cu o modalitate prin care clubul să evite acest obstacol.

„Dinamo a jucat bine a doua repriză cu Botoșani, chiar mi-a plăcut, iar jucătorii care au venit, după ce se vor pune la

punct, nu vor avea probleme de a rămâne în Divizia A. Important e să-și pună cât mai rapid un antrenor.

Am înțeles că Bonetti are COVID acum, dar poate să-l pună pe Mircea Rednic director tehnic. Are licență, poate sta pe bancă. Mircea Rednic că e un antrenor potrivit pentru Dinamo. Are experiență, tot timpul a ținut cu Dinamo și cred că e potrivit”, a spus Miriuță, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

În plus, Miriuță i-a luat apărarea administratorului special Iuliu Mureșan, care s-a plâns că nu a fost implicat în negocierile cu Mircea Rednic.

„Mi se pare normal ce a spus domnul președinte Mureșan. Dacă el e președinte, el trebuie să trateze cu noul antrenor, nu oameni care nu sunt angajați ai clubului. Are perfectă dreptate. Nu poate să negocieze altcineva, indiferent că sunt suporteri sau altcineva. Mureșan și Zăvăleanu sunt singurii care pot pune un antrenor nou la Dinamo. Sunt mai multe tabere acolo care-și dacu părerea. Suporterii nu pot pune un antrenor. Corect, suporterii au un cuvânt de spus, dar un antrenor îl pune conducerea.

Pe Dario Bonetti nu cred că l-a pus Mureșan, hai să fim serioși. E părerea mea, s-ar putea să greșesc. Domnul Badea a făcut enorm pentru Dinamo. Probabil te poți duce la dânsul să ceri o părere, dar decizia trebuia să o ia cei care lucrează acolo”, a mai spus Miriuță.

Citește și:

Mircea Rednic, apreciat: ”Nu-i găsești hibe. Curaj să vină în zona fără frișcă”

-->
Previous Dezvăluire absolut șocantă a lui Cornel Dinu
Next Derapaj incredibil al unui fost mare jucător: „Le-aș da niște pumni în gură”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.