Miriuță la reunire: ”E greu să aduci jucători”


Vasile Miriuță a vorbit pentru prima dată în 2018 la reunirea echipei care a avut loc astăzi la Săftica. Dinamoviștii au revenit cu forțe proaspete și sunt deciși să intre în play-off indiferent dacă vor mai vebi sau nu jucători.

„M-am încarcăt pozitiv în aceste două săptămâni, mi-am încărcat bateriile și sunt gata de luptă. Avem 4 finale pe care vrem să le câștigăm. Avem timp o lună până va începe campionatul să ne pregătim cât mai bine, să integrăm jucătorii care au venit și vor veni. Deocamdată au venit Popescu, Olteanu și Daniel Popa (n.r. cu toţii împrumutaţi). Chiar mă bucur, chiar i-am dorit și vom vedea azi-mâine ce noutăți vom mai avea.

Nu știu sincer nimic de Nistor, mai mult știe conducerea. Palic trebuia să vină la București, asta a declarat și domnul președinte. Nu știu dacă e la București sau nu. Am vorbit tot timpul la telefon cu patronul, azi mă voi întâlni cu el și vom pune totul pe hârtie. Ne dorim să aducem jucători buni.

E greu să aduci jucători iarna. Jucătorii foarte buni sunt sub contract sau trebuie să plătești o sumă mare. Dacă se vor mai rezolva două transferuri pe care le dorim cu toții, e ok.”, a spus Vasile Miriuţă.

-->
Previous Azi se discută cele mai importante două transferuri. Ce șanse sunt
Next Miriuță, amenințător referitor la Jaime Penedo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *