Miriuță a întors-o ca la Ploiești. Ce a declarat în această seară


Antrenorul lui Dinamo, Vasile Miriuță, a surprins pe toată lumea cu discursul lui din această seară. După ce a fost extrem de dur aseară la nervi după umilința cu Viitorul Constanța, azi se pare că și-a schimbat complet opinia.

„Lucrurile nu sunt așa cum îmi doream eu la început. Am fost criticat de când am venit de parcă eram persoana non-grata aici. S-au exprimat cam mulți despre mine. Accept criticile pentru că învăț lucruri.

Vor fi niște sancțiuni și vom vedea mai departe ce va fi. Nimeni nu va fi exclus din lot. Azi au fost la antrenament. S-a făcut prea mult caz, dar au mai fost asemenea probleme și la alte echipe. S-a scris prea mult despre acest caz.

Confirmarea că au băut a venit cu câteva minute înaintea meciului cu Aerostar. Ce să fac? Să-i scot să rămân cu 12-13 jucători. Într-adevăr, e o situație delicată, dar eu sunt un tip pozitiv. Din fiecare critică iau ceva bun.

Voi reuși la Dinamo în ciuda acestor probleme! Pe unde am fost eu am reușit și o voi face și aici. Jucătorii să se antreneze, eu voi decide apoi dacă îi voi include în echipă”, a zis Vasile Miriuță în direct la Digi Sport.

Citește și:

Miriuță: ”Să-i ierte bunul Dumnezeu, eu nu-i mai iert!”

-->
Previous INCREDIBIL Mesajul trimis de Steliano Filip lui Craciunescu
Next Federația ia atitudine în cazul petrecăreților. Ce vor face Contra și Mutu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *