Miriuță îl contrazice pe Rednic: ”Niciunul nu vine”


Vasile Miriuță o va înfrunta în această seară cu Hermanstadt pe FCSB, dar gândul îi e tot la Dinamo, pe care reamintește că o susține din copilărie. El a vorbit despre șansele ”câinilor” la play-off, dar și despre proiectul lui Mircea Rednic. El îl contrazice pe antrenorul lui Dinamo și spune că niciun jucător de valoare nu vine în România pe mai puțin de 10.000 de euro.

”E foarte, foarte greu, chiar dacă bate tot, ca Dinamo să se califice în play-off. Ar trebui să piardă toate din față multe meciuri. Sunt sigur că îi vor da credit lui Mircea, pentru că altfel nu făcea schimbările astea. Sunt sigur că ei gândesc pe termen lung, indiferent pe ce loc vor termina în play-out. E un lucru bun, în sfârșit, și sperăm că așa va fi”, a declarat Miriuță.

El a comentat și declarația lui Dănciulescu, cum că toți antrenorii au avut mână liberă la Dinamo.

”Acum, dacă zice Danciu că am avut mână liberă… Ce să mai zic eu? Dar ca să aduci jucători de valoare trebuie să bagi mâna adânc în buzunar. Pe „șepte mii” nu îți vine nici ceh, nici slovac, niciun jucător de valoare. Ce, Nemec a venit pe 7.000? Un jucător de valoarea lui vine pe 10-15.000 de euro în România.

Când ți-e greu, ei vin și îți dau în cap! Uitați-vă la Claudiu! Hai că eu am stat câteva luni. Bratu la fel. Dar la Claudiu ce s-a întâmplat… Să vorbim serios, eu am fost câteva luni la Dinamo, dar Niculescu e o legendă. Ei știu cel mai bine ce fac acolo. Să îi dea șanse lui Mircea Rednic, că poate își dau seama și ei că atunci când schimbi cinci-șase antrenori într-un an și jumătate, problema poate e în altă parte. Nu la antrenor!

Înainte să mă dea afară, vorbisem cu Negoiță, cu 3-4 zile înainte de meciul cu Astra. După meciul cu Astra m-a chemat Bălănescu și mi-a zis că e cazul să ne despărțim”, a mai povestit antrenorul lui Hermanstadt pentru fanatik.ro.

Citește și:

Cum este descris cel mai nou transfer al lui Dinamo: ”Asta face”

-->
Previous S-A AFLAT De ce a avut loc întâlnirea Lucescu, Andone, Lupescu
Next Rednic se ia de un jucător pe care el l-a adus: ”Nu e circ aici”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *