Miriuță a explicat: ”N-am cum să țin vreodată cu FCSB”


Dinamo a plecat în această seară la Cluj Napoca, iar echipa a ajuns cu bine la hotelul la care este cazată în Ardeal, partida cu ”frații” de la U urmând a se juca pe Cluj Arena mâine de la ora 20:30. Formația s-a antrenat la Săftica, așa cum vă anunțasem în această după-amiază, după care delegația condusă de tehnicianul roș-albilor a ajuns la Otopeni pentru îmbarcare.

Vasile Miriuță a făcut câteva declarații, printre care și una de complezență la adresa orașului în care se va disputa partida: ”Iubesc mult Clujul, pot spune că este a doua mea casă, după Budapesta, acolo unde-mi și locuiește familia”.

Miriuță a ținut să lămurească și declarația ușor surprinzătoare dinaintea partidei Astra – FCSB (2-0), în care a spus: ”Țin cu FCSB, pentru Costică. Sper să bată pe Astra”. Antrenorul a transmis că s-a gândit că un eventual rezultat pozitiv al marilor rivali ar fi ajutat Dinamo, în duel direct pentru play-off cu giurgiuvenii: ”Am glumit, n-am cum să țin vreodată cu FCSB, Doamne ferește! Niciodată așa ceva”.

-->
Previous Cum comentează Flavius Stoican pedepsele primite de ieșeni
Next Nica face un anunț de zile mari. Ce i se pregătește și lui

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *