Miriuță: ”Am discutat cu Negoiță”. Ce se întâmplă cu Haruna


Vasile Miriuță a vorbit astăzi într-o conferință de presă despre partida cu CFR Cluj, care poate fi decisivă pentru Dinamo în lupta pentru play-off. El a recunoscut că de asta depinde și rămânerea sa la echipa din Ștefan cel Mare.

“E un meci ca oricare altul, suntem in situatia care suntem, trebuie sa castigam, indiferent ca e CFR, intalnim o echipa foarte buna, zic ca sunt favoriti, prin prisma locului, jucatorii de valoare ce i-au transferat, dar jucam acasa si ne vom juca sansa. Sunt favoriti maine, asta e adevarul, au un lot foarte bun de jucatori. Ma doare putin capul cand ma gandesc cu cine jucam, ce lot au, dar am incredere ca vom face un meci bun maine seara. Sper sa castigam maine seara, asta e important. Daca o duc pe Dinamo in play-off, raman, daca nu, conducerea va decide. Eu imi voi face treaba in meciurile care au ramas.”

“Am discutat cu Negoita, mi-a spus ca bugetul e asigurat, trebuie sa ne facem treaba, sa ducem echipa in primele 6, nu e usor, dar suntem la un punct in spatele Astrei, putem face acest lucru, asta am stabilit cu dansul. Nu stiu maine ce se poate intampla, dar peste 2-3 saptamani. Dinamo nu va avea soarta Rapidului, asta va pot asigura, e un club stabil, avem salariile la zi, nu se pune problema”

“Nu se vor mai transfera jucatori la FCSB. De sosiri, nu putem discuta, trebuie sa ajungem in primele 6, vom avea timp dupa aceea”.

Despre Haruna, care nu a ramas: “E un jucator bun, tehnic, dar a jucat in ianuarie ultima data, e aproape un an, pe mine m-ar fi ajutat acum daca putea juca, acum ma arde spatele, acum am nevoie de jucatori, nu in ianuarie. Pana atunci, Dumnezeu stie ce se intampla. La CFR in al doilea mandat, am plecat de la minus 6 si cu cateva etape inainte de final nu eram in play-off, dar am castigat in ultimele meciuri, asa sper sa se intample si aici, sa ajungem in play-off. Dinamo e echipa la care tin foarte mult si am dorit foarte mult sa ajung aici. Voi face tot posibilul sa duc echipa in play-off. Suporterii merita acest lucru, sa ii duc in play-off.”

Despre jucatorii ce au jucat la nationala: “Penedo a jucat un meci, Nemec a jucat si el, Hanca a jucat 60 de minute, vom vedea maine la ora jocului cine este obosit si cine este odihnit”.

-->
Previous VESTE Ce vor face Costache și Steliano Filip cu CFR Cluj
Next Ce poreclă are Bokila. Ce spune despre meciul cu fosta sa echipă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *