Miriuță a dezvăluit de ce ține cu FCSB! Iar Stoican acuză


Vasile Miriuță poate să respire normal din nou. Un succes important, 2-1 cu Poli Iași, iar Dinamo e un la punct de play-off, înainte de meciul de mâine seară dintre Astra și FCSB. Antrenorul de 49 de ani a declarat după a treia victorie a sa în 9 etape la roș-albi: ”Am uitat să ne bucurăm, dar e o victorie mare. Mulțumim suporterilor care ne-au încurajat, au demonstrat la greu că sunt alături de noi. Cât oi mai sta la Dinamo, o zi, o lună, un an, voi da totul pentru acești fani minunați. Le-am zis la pauză jucătorilor să aibă încredere în ei că vom câștiga. Important e să ne cucerim noi victoriile, apoi vedem ce fac celelalte echipe. Mai sunt trei jocuri, 9 puncte, vom face totul ca să le câștigăm pe toate”.

Miriuță a continuat: ”Au apărut acele discuții privind schimbarea mea, dar eu sunt puternic psihic. Important e că au fost jucătorii alături de mine. Sută la sută au fost alături de mine. Și în seara dinaintea partidei mi-au transmis cu toții că vor evolua și pentru mine. Jucătorii te ridică, ei te coboară, eu spun că suntem o familie. Am elevi de mare caracter. Mâine, o să mă uit la meci și voi ține cu FCSB, pentru Budescu. Sper să facă un meci mare Costică”.

La rândul său, Flavius Stoican, antrenorul ieșenilor, era descumpănit de jocul echipei sale și de arbitrajul lui Sebastian Colțescu. Fostul tehnician al lui Dinamo a declarat după meci: ”Joc încâlcit, fără prea mari ocazii de gol. Nici noi n-am reușit un joc ofensiv, dar nici Dinamo n-a arătat ceva bun. O primă repriză urâtă, apoi un penalty ușor acordat, pe muchie de cuțit. Maniera de arbitraj deranjează. Era un penalty care se vedea dacă te uitai cu lupa, dar să mai elimini și un jucător din senin, e prea mult. Probabil, nu se vrea Iașiul în play-off, trebuie să stăm pe burtă și să nu ne mai propunem lucruri mărețe”.

 

 

Previous Steliano Filip, declarații despre fani și despre adversarele ”câinilor”
Next De ce Bokila n-a fost în lotul meciului cu Poli Iași

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *