Miriuță, detalii incredibile. Ce au făcut jucătorii străini


Antrenorul lui Dinamo, Vasile Miriuță, își schimbă discursul de la o zi la alta. După ce ieri a spus că poate s-a făcut prea mult caz cu jucătorii care au greșit și părea dispus să le mai dea o șansă, astăzi a dat alte detalii incredibile din vestiar.

„Poate să-mi spună mie orice antrenor, dar nu te poți duce peste un jucător, în camera de hotel, la 11 jumătate noaptea, să vezi ce face. Asta în deplasări. La Săftica e altceva. Acolo poți face chestia asta. Mai merge Feri Dican, se duce și se uită dacă-s în camere. Dar la hotel știm bine că e altceva, merge doar cu acea cartelă.

Am norocul să am un patron care e interesat de echipa de club. Se pricepe la fotbal! Vă spun sigur că veți vedea o schimbare la echipa. Sunt un antrenor care țin la disciplină. Am învățat asta în Germania. Pentru mine disciplina este sfântă.

Au venit 4 străini la mine și mi-au zis că ei nu înțeleg cum au băut jucătorii în ziua meciului. Mi-au zis și ei că sunt alături de mine, că și ei au mai băut câte o bere, dar după meci. Nu le dau numele. Le-am explicat că și dacă ar fi fost ei le-aș fi dat o a doua șansă”, a zis Vasile Miriuță la TV Digi Sport.

…despre tricoul inscripționat pe piept cu mesajul „Bandit”, purtat azi de Nedelcearu la discuțiile cu Contra și Mutu: „E singurul tricou pe care l-a avut pe la Săftica, probabil. Mă gândesc. Nu avea altceva prin dulap. Tricoul ăsta e la modă. Tineretul așa poartă. Și eu mai purtam tricouri de genul”. (râde)

…ce măsuri ia: „Nu vorbesc să mă aflu în treabă. Unii vor suporta consecințele. Nu vreau să ajung să fiu înjurat de suporterii lui Dinamo. Tinerii deja se antrenează cu noi. O să vedeți la următorul meci ce voi face”.

Citește și:

Miriuță a întors-o ca la Ploiești. Ce a declarat în această seară

-->
Previous DECLARAȚIE Ce ar face Gigi Becali în locul lui Ionuț Negoiță
Next Ce au spus Costache și Nedelcearu după discuțiile cu Mutu și Contra

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.