Miriuță, detalii incredibile. Ce au făcut jucătorii străini


Antrenorul lui Dinamo, Vasile Miriuță, își schimbă discursul de la o zi la alta. După ce ieri a spus că poate s-a făcut prea mult caz cu jucătorii care au greșit și părea dispus să le mai dea o șansă, astăzi a dat alte detalii incredibile din vestiar.

„Poate să-mi spună mie orice antrenor, dar nu te poți duce peste un jucător, în camera de hotel, la 11 jumătate noaptea, să vezi ce face. Asta în deplasări. La Săftica e altceva. Acolo poți face chestia asta. Mai merge Feri Dican, se duce și se uită dacă-s în camere. Dar la hotel știm bine că e altceva, merge doar cu acea cartelă.

Am norocul să am un patron care e interesat de echipa de club. Se pricepe la fotbal! Vă spun sigur că veți vedea o schimbare la echipa. Sunt un antrenor care țin la disciplină. Am învățat asta în Germania. Pentru mine disciplina este sfântă.

Au venit 4 străini la mine și mi-au zis că ei nu înțeleg cum au băut jucătorii în ziua meciului. Mi-au zis și ei că sunt alături de mine, că și ei au mai băut câte o bere, dar după meci. Nu le dau numele. Le-am explicat că și dacă ar fi fost ei le-aș fi dat o a doua șansă”, a zis Vasile Miriuță la TV Digi Sport.

…despre tricoul inscripționat pe piept cu mesajul „Bandit”, purtat azi de Nedelcearu la discuțiile cu Contra și Mutu: „E singurul tricou pe care l-a avut pe la Săftica, probabil. Mă gândesc. Nu avea altceva prin dulap. Tricoul ăsta e la modă. Tineretul așa poartă. Și eu mai purtam tricouri de genul”. (râde)

…ce măsuri ia: „Nu vorbesc să mă aflu în treabă. Unii vor suporta consecințele. Nu vreau să ajung să fiu înjurat de suporterii lui Dinamo. Tinerii deja se antrenează cu noi. O să vedeți la următorul meci ce voi face”.

Citește și:

Miriuță a întors-o ca la Ploiești. Ce a declarat în această seară

Previous DECLARAȚIE Ce ar face Gigi Becali în locul lui Ionuț Negoiță
Next Ce au spus Costache și Nedelcearu după discuțiile cu Mutu și Contra

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *