Miriuţă, declaraţii INCREDIBILE. Ce crede că-i lipseşte lui Dinamo


Deşi ţinea cu dinţii de scaunul său şi nu a dat niciun semn că ar vrea să plece, ba mai mult a declarat după meciul cu Astra, când Dinamo a aflat oficial că e în play-out, că vrea să continue la Dinamo.

“Dupa meciul cu Astra, am primit un telefon de la Balanescu, m-am prezentat a doua zi la sediul clubului, ne-am strans mana si ne-am despartit. O spun in premiera: eu si daca as fi calificat Dinamo in play-off, plecam! Eram hotarat dinainte, Marco, baiatul meu, stia asta”, a declarat Vasile Miriuță la Look TV.

El a vorbit și despre jucătorii care au plecat în acestă iarnă de la Dinamo.

”Toate discutiile le-am avut cu patronul si cu presedintele. Clubul avea nevoie de bani, asta e adevarul, iar jucatorii si-au dorit sa plece. De aceea nu m-am opus.

Pastrez legatura cu jucătoriic, unii dintre ei ma mai suna. Pe unde am fost, nu le-am reprosat nimic jucatorilor. M-am inteles extraordinar cu Anton cat a fost la Dinamo, un jucator de mare caracter. A fost mana mea dreapta, stia sa tina vestiarul. Cu Nedelcearu m-am inteles bine, chiar daca nu are experienta. Cu Filip, la fel. Am vorbit cu el dupa ce a plecat, e un baiat fain”, a spus ”Tati”.

”Eu cu domnul Negoita chiar am avut o relatie buna. Dupa doua saptamani la Dinamo, eu am vorbit doar cu dansul. Am ramas in relatii bune, vorbeam orice. Danciu, din pacate, n-are o putere prea mare, dar el a fost alaturi de mine, e un baiat minunat. La Craiova e Marcel Popescu, la Botosani e Cornel Sfaiter. Din pacate, asa ceva lipseste la Dinamo. Un om care sa fie legatura intre echipa si patron” Vasile Miriuță, fost antrenor Dinamo

-->
Previous Informație IMPORTANTĂ pentru fanii lui Dinamo
Next Cornel Dinu îl critică pe Dănciulescu. Ce îi reproșează

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *