Miriuţă, declaraţii INCREDIBILE. Ce crede că-i lipseşte lui Dinamo


Deşi ţinea cu dinţii de scaunul său şi nu a dat niciun semn că ar vrea să plece, ba mai mult a declarat după meciul cu Astra, când Dinamo a aflat oficial că e în play-out, că vrea să continue la Dinamo.

“Dupa meciul cu Astra, am primit un telefon de la Balanescu, m-am prezentat a doua zi la sediul clubului, ne-am strans mana si ne-am despartit. O spun in premiera: eu si daca as fi calificat Dinamo in play-off, plecam! Eram hotarat dinainte, Marco, baiatul meu, stia asta”, a declarat Vasile Miriuță la Look TV.

El a vorbit și despre jucătorii care au plecat în acestă iarnă de la Dinamo.

”Toate discutiile le-am avut cu patronul si cu presedintele. Clubul avea nevoie de bani, asta e adevarul, iar jucatorii si-au dorit sa plece. De aceea nu m-am opus.

Pastrez legatura cu jucătoriic, unii dintre ei ma mai suna. Pe unde am fost, nu le-am reprosat nimic jucatorilor. M-am inteles extraordinar cu Anton cat a fost la Dinamo, un jucator de mare caracter. A fost mana mea dreapta, stia sa tina vestiarul. Cu Nedelcearu m-am inteles bine, chiar daca nu are experienta. Cu Filip, la fel. Am vorbit cu el dupa ce a plecat, e un baiat fain”, a spus ”Tati”.

”Eu cu domnul Negoita chiar am avut o relatie buna. Dupa doua saptamani la Dinamo, eu am vorbit doar cu dansul. Am ramas in relatii bune, vorbeam orice. Danciu, din pacate, n-are o putere prea mare, dar el a fost alaturi de mine, e un baiat minunat. La Craiova e Marcel Popescu, la Botosani e Cornel Sfaiter. Din pacate, asa ceva lipseste la Dinamo. Un om care sa fie legatura intre echipa si patron” Vasile Miriuță, fost antrenor Dinamo

Previous Informație IMPORTANTĂ pentru fanii lui Dinamo
Next Cornel Dinu îl critică pe Dănciulescu. Ce îi reproșează

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *