Miriuță, declarație surprinzătoare în această seară


Antrenorul lui Dinamo a mirat pe toată lumea cu discursul lui din această seară. Chiar dacă Dinamo nu este pe un loc care să-i permită să viseze prea mul, când a preluat echipa Miriuță a avut ca obiectiv câștigarea titlului cu Dinamo. ”Nu ne schimbăm obiectivele în funcție de antrenorul pe care îl punem”, spunea Mutu după ce echipa din Ștefan cel Mare s-a înțeles cu actualul tehnician.

„Am lucrat mult în această perioadă de pauză, jucătorii au înțeles ce le-am explicat, ne-am cunoscut mai bine și ne-am antrenat foarte bine. Să sperăm că vor veni și rezultatele. Există un Dumnezeu și sper că vom începe să câștigăm.

Cel mai important e să începem să câștigăm. Vom vedea o echipă agresivă, motivată, determinată. Pot să garantez acest lucru.

Noi suntem în afara play-off-ului, cum să vorbim despre titlu? N-are rost să vorbim despre așa ceva, momentan obiectivul nostru principal este accederea în play-off”, a spus Miriuță, la TV Digi Sport.

El a vorbit și despre cum o să abordeze în atac partida cu Juventus Colentina.

„Când ai doi atacanţi ca Bokila şi Nemec, nu îi poţi ţine pe bancă. Ţi-ai bate joc, mai ales că băieţii se pregătesc foarte bine. Dar să vedem dacă vom evolua aşa din următorul meci”, a mai afirmat antrenorul lui Dinamo.

Citește și:

Gigi Becali a dezvăluit cât oferă ca să-l ia urgent pe Nemec!

-->
Previous Gigi Becali a dezvăluit cât oferă ca să-l ia urgent pe Nemec!
Next Lovitură pentru fanii ”câinilor”! Ce-i oferă Negoiță lui Badea în schimbul datoriei

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *