--> -->

Miriuță îi ceartă pe jucători. Ce le-a reproșat


-->
Antrenorul lui Dinamo, Vasile Miriuță, a vorbit despre partida cu Voluntari câștigată categoric după un meci foarte bun al ”câinilor” și speră ca să nu întrerupă această serie de victorii la Timișoara. De asemenea, el a spus și că a stat la o cafea cu antrenorul ilfovenilor, Claudiu Niculescu și a mărturisit că nu mai are nicio problemă cu el.

”Toată linia de fund aproape și plus Paul vor lipsi la Timișoara. E un băiat fain Claudiu, am discutat cu el, îi doresc mult succes. Trebuie să câștigăm și la Timișoara neapărat.

Noi am câștigat, de mâine o să ne gândim ce o să facem. Suntem la mâna noastră, plus calificarea în Cupă, avem un moral bun, dar dacă ne gândim la vacanță deja vom avea o problemă la Timișoara.

La pauză le-am zis că jocul începe de la 0-0, ne-am relaxat. Nu sunt mulțumit deloc de a doua repriză. Nu am cum să fiu liniștit, îmi lipsește toată linia de fund plus Anton.

Sper să-i mobilizez pe băieți pe ultima sută de metri. Nu contează cum va arăta terenul acolo, noi trebuie să avem atitudine și să câștigăm.

O să fiu liniştit peste 30 de ani, când o să fiu doi metri sub pământ, sper că o să trăiesc 77-78 de ani”, a declarat Vasile Miriuță.

-->
Previous Claudiu Niculescu: ”Am suferit astăzi”
Next Cine mai spera? Dinamo poate încheia 2017 chiar lângă podium!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.