Miriuță: „Dacă e leșinat nu cred că joacă”


Dinamo a lansat astăzi oficial parteneriatul Cashback world, prin care fanii „câinilor” pot beneficia până la 5% reducere la peste 650 de magazine din țară. La conferința de presă au participat Paul Anton, Vasile Miriuță și Silvia Kelemen, reprezentant Lyoness world.

„Au intrat niște bani, adevărat, nu mulți, am acest card de vreo 7 ani, acel procent ne va ajuta să-i investim în centrul de copii și juniori”, a declarat Vasile Miriuță.

„Suntem foarte mândri și foarte bucuroși că facem parte din Cashback world, echipe mari fac parte din această lume. E important pentru suporterii noștri pentru că ne pot ajuta iar fie prin a își face card, fie printr-o aplicație disponibilă pe orice smartphone”, a declarat Paul Anton.

„Mă bucur foarte mult că am putut să vin astăzi aici și că vom colabora cu Dinamo. Acest card tip cashback este o oportunitate de tip câștig-câștig pentru ambele părți. Suntem prezenți și la handbal, dar și la hochei”, a declarat Silvia Kelemen, directorul de marketing de la Lyonness.

Iar apoi dinamoviștii au vorbit apoi despre situația de la echipă.

„Au virat deja vreo 500.000 pentru transferuri(n.r. în glumă despre cei de la Cashback).

S-a întors ieri Adam Nemec, a ratat barajul, nu e afectat, a dat două goluri. Cum îl simt dacă rămâne sau nu? Îl simt așa și așa… Nu poți să ții un jucător cu forța. La ora actuală, da, e cel mai bun atacant din România. Dacă aș avea eu vreo 20 de milioane probabil l-aș convinge. Dar și domnul Negoiță i-a făcut o ofertă foarte bună.

Penedo? Am văzut ce s-a întâmplat în Panama. A fost festivitate mare pe străzi, nu putem ști cum e acum, să vedem dacă e leșinat nu cred că ne putem baza pe el. Îl mai deranjam și eu acum de la petrecerea aia?!, nu l-am sunat să-l felicit.

Jucătorii sunt mult mai bine din toate punctele de vedere. Sigur vom arăta altfel. Deocamdată părerea mea sunt oameni foarte pricepuți la club. (n.r. despre plecarea lui Adrian Mutu)

Steliano a trecut printr-o perioadă mai grea dar e un jucător de mare caracter”, a declarat Vasile Miriuță.

Și Paul Anton a comentat situația din Ștefan cel Mare.

„Mutu era apropiat de vârstă cu noi, dar și apropiat de grup. Noi trebuie să fim doar concentrați la ceea ce avem de făcut. Presiune întotdeauna va exista la Dinamo.

Sunt băieți de caracter la echipă. E o atmosferă foarte bună. Am vorbit și trebuie să înțelegem că toți avem același obiectiv.

Am primit târziu în noapte, m-au sunat de la Federație, dormeam și îmi era atât de somn că nu am realizat, de dimineață m-am dezmeticit, a fost o experiență foarte bună pentru mine”, a declarat Paul Anton.

Iar Miriuță a dezvăluit și că nu se gândește deocamdată la transferuri pentru perioada de iarnă.

„Am jucători buni, chiar foarte buni. Am toată încrederea în ei. Povestea cu Salomao chiar nu a fost adevărată. Dacă erau, le spuneau. El a înțeles ce-i cer. Cu străinii, cu românii, ne-am pus la masă, am discutat”, a declarat Vasile Miriuță.

Citește și:

Ce se întâmplă cu postul de conducător la Dinamo

 

-->
Previous Ce se întâmplă cu postul de conducător la Dinamo
Next Lista unde poți plăti cu Cashback card. Au parteneri benzinării, mall-uri și restaurante importante

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *