Miriuță dă detalii îngrijorătoare la întoarcerea în țară


Lotul lui Dinamo s-a întors astăzi în țară după o perioadă de pregătire bună în Cipru, cu trei meciuri amicale, toate câștigate de către ”câini”. Vasile Miriuță este foarte mulțumit de modul cum s-au pregătit jucătorii săi, dar încă se teme ca nu cumva să mai rămână fără vreun jucător important.

„Sunt foarte mulţumit, e o perioadă foarte bună, sunt mulţumit şi de jucătorii care au venit, s-au pregătit foarte bine alături de cei pe care i-am avut. Suntem pregătiţi din toate punctele de vedere.

A plouat mult în Cipru, chiar mi-a zis cineva că nu a plouat vreo 3 ani cum a plouat în ultimele zile, dar a fost o perioadă bună, cu jocuri bune, ne-am pregătit bine. Contează mai puţin acum că a plouat”, a declarat Vasile Miriuţă.

„Mă bucur pentru Steliano (n.r. Filip a plecat la Hajduk Split), acum Sergiu Hanca e căpitanul echipei, Nedelcearu e vice. Eu zic ca la vară să plece amândoi, după ce vom intra în play-off şi ne vom bate acolo, sus. În viaţă nu poţi să ştii niciodată ce se întâmplă de pe azi pe mâine.

Nu aş putea spune că nu mai pleacă nimeni, în zilele următoare nu putem şti dacă va veni vreo ofertă pentru vreunul dintre jucători. Deocamdată nu pleacă nimeni, dar nu ştim ce va fi zilele următoare. De venit deocamdată nu, s-ar putea, dar deocamdată nu, la ora asta nu” Vasile Miriuță, antrenor Dinamo

-->
Previous SUPER TARE Steliștii l-au chemat pe Andone la FCSB. Ce le-a răspuns ”Fălcosul”
Next S-a anunțat data și locul primului derby Dinamo-FCSB din 2018

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *