Miriuță, cu cine mai joci? Cine va mai fi vândut la iarnă


Apele sunt foarte, foarte tulburi în Ștefan cel Mare. Ionuț Negoiță pare sătul până peste cap de Dinamo după ultimele evenimente de la club, mai ales că el nu a fost niciodată un om autentic de fotbal, sau măcar foarte pasionat de acest fenomen.

Patronul de la Rin s-a enervat foarte tare după episodul Piatra Neamț și a făcut o criză de nervi după acest scandal: ”Nu mai bag niciun ban. Echipa să se autofinanțeze. Copiii în care îmi puneam bazele sunt bețivi. Vând tot. Țin echipa în viață până când o vrea cineva”, ar fi spus Negoiță în birourile sale din cartierul Vitan-Bârzești.

Așa a decis să-l dea pe Valentin Costache la prima ofertă, dar nu la FCSB. 700.000 de euro + 10% dintr-un viitor transfer de la CFR Cluj. Negoiță a acceptat imediat. „În condițiile în care lunile noiembrie și decembrie sunt critice pentru bugetul unui club, fiind exact înainte să vină banii din drepturile TV, și având în vedere presiunile lui Becali, Negoiță a acceptat oferta CFR-ului”, conform gsp.ro.

Mai mult, Negoiță e categoric. În iarnă, toți care au petrecut la Piatra Neamț sunt de vânzare. Pentru orice club. Astfel, Filip, Dudea și Nedelcearu au șanse mari să plece în perioada de transferuri. În schimb, nu se știe cine va veni în locul lor.

Citește și:

Giani Kiriță îl desființează pe Negoiță. Ce spune fostul jucător

-->
Previous Giani Kiriță îl desființează pe Negoiță. Ce spune fostul jucător
Next ANUNȚ Negoiță nu vrea să mai audă de Dinamo. Cu cât vrea să vândă clubul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *