Mirel Rădoi, mărturie șocantă despre Dinamo


Mirel Rădoi povestește astăzi într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor despre posibilitatea de a ajunge la Dinamo. El a dezvăluit cum a reacționat când a aflat că ar putea ajunge în Ștefan cel Mare.

„Lucram cu Sorin Cârțu la Extensiv, apăruse o ofertă să preia Universitatea și a cerut trei jucători: eu, Panc și Mieilă. Doar pe mine m-au refuzat, argumentând că sunt prea tânăr și scund pentru postul de stoper. Cârțu a refuzat și el propunerea, spunându-le că, de fapt, pe mine mă dorea în primul rând. A intrat apoi Steaua pe fir, dar negocierile intraseră în impas. La naționala de tineret, selecționerul Ion Moldovan mă încuraja să semnez cu Dinamo, fiindcă Borcea anunțase deja la Extensiv că e dispus să plătească prețul cerut pentru transfer. Chiar m-au sunat de la club să-mi spună de șansa cu Dinamo.

Am înlemnit când am auzit! M-am rugat ore în șir să ajung oriunde, numai la Dinamo nu! N-aveam ceva personal cu ei, dar, fiind oltean, crescusem în spiritul rivalității acerbe dintre Craiova și Dinamo. Nici n-am știut cum să reacționez pe moment și mi-e greu să-mi închipui cum ar fi arătat cariera mea dacă Extensivul mă trimitea atunci în Ștefan cel Mare”, a declarat Mirel Rădoi.

Previous Conducerea lui Dinamo acuză: ”Jucătorii sunt ignorați”
Next Dănciulescu anunță: ”Cu doi jucători aș semna chiar acum”

1 Comment

  1. custov
    august 14, 2018
    Răspunde

    bine ca nu ai ajuns la DINAMO , erati 2 fara BAC ,tu si raj ,
    la stelemeaua nu avea nici unul bacul in frunte cu imparatul luminii ,si asa a fost mai bine !!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *