Mircea Rednic trimite o echipă întreagă la Dinamo 2


Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a decis să nu forțeze la amicalul de ieri împotriva giurgiuvenilor, câștigat de „câini” cu 2-1, mai mulți jucători importanți, care suferă din cauza volumului ridicat de la ședințele de pregătire și a lungii perioade de inactivitate, înainte de a semna cu Dinamo.

Iliev, Carp, Torje și Nunic au avut un program separat de restul echipei de mai mult de o săptămână, după diverse accidentări, și nu au intrat în calcul pentru amicalul de la Ploiești.

Înaintea startului partidei, tehnicianul a decis să nu-i forțeze nici pe Andre Pinto, nici pe Espinosa, cu probleme medicale. În mod normal, cei șase vor reveni în programul normal de pregătire de mâine, astfel că sunt luați în calcul pentru etapa de luni. Mai ales că ei sunt în calcule spre a fi chiar titulari conta ilfovenilor.

După trei meciuri oficiale în care a absentat, din cauza problemei respiratorii de la derby-ul cu Rapid (1-1), când s-a prăbușit pe teren, Răuță a jucat în prima repriză a amicalului cu Astra, iar închizătorul este luat și el în calcul pentru duelul cu ilfovenii. Rednic urmează să decidă dacă se va baza pe mai departe pe Espinosa sau se va baza pe Răuță.

Totodată, azi, înaintea antrenamentului, „câinii” – cei nevaccinați – vor fi supuși controlului Covid.

Detalii despre atacantul brazilian

Atacantul brazilian Pedro Schizzi, 21 de ani, a sosit în probe la începutul săptămânii, însă nu a făcut parte din lotul formației lui Rednic pentru amicalul cu Astra (2-1). Fotbalistul care a jucat până acum doar la eșalonul secund din țara sa, fost internațional U15, va continua să se antreneze cu „câinii”, iar „Puriul” va decide dacă fotbalistul ce are și pașaport italian poate semna un angajament cu clubul. Momentan, jucătorul doar se pregătește cu Dinamo.

Citește și:

A murit Benone Sinulescu: ”I-a fost frică de spital”

-->
Previous Iuliu Mureșan despre noile probleme de la Dinamo: "Băieții au înțeles"
Next Pericol uriaș pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *