--> -->

Mircea Rednic trebuie să se grăbească. Pericol de ultim moment pentru Dinamo


-->

Așa cum scriam zilele trecute, Pablo Cortacero și echipa sa au făcut ravagii în Ștefan cel Mare și Dinamo încă mai are mult de tras din cauza acestora.

Dinamo va avea încă un proces la TAS și riscă aceeași sancțiune care i-a mai fost aplicată: interdicția de a mai legitima jucători noi. Sindicatul mondial al fotbaliștilor face recurs ca să-l apere pe păgubitul Isma Lopez, care pretinde 350.000 €, scrie gsp.

Mircea Rednic tot testează jucători străini dintre care va alege câteva achiziții. Antrenorul și conducerea administrativă trebuie să se grăbească, să apuce să semneze contractele cu fotbaliștii, fiindcă există riscul ca Dinamo să fie pedepsită din nou, să-i fie interzis dreptul de a mai legitima noi jucători.

FIFA le aplicase în vară sancțiunea aceasta „câinilor”, din pricina unui litigiu pe care-l avea clubul cu Isma Lopez, fundașul stânga spaniol pe care l-au adus Cortacero și oamenii lui. Lopez cerea 350.000 de euro, banii care i se cuveneau în întreg contractul pe care-l semnase în România.

Ibericul a evoluat doar în 8 partide pentru Dinamo, după care angajamentul i-a fost reziliat. El a deschis imediat un proces la FIFA și a câștigat, motiv pentru care federația internațională le-a interzis roș-albilor să mai aducă fotbaliști noi.

TAS a întors, în mod surprinzător, decizia și i-a permis lui Dinamo să achiziționeze jucători. Clubul a semnat imediat acorduri cu șapte fotbaliști noi. Transferurile nu au îmbunătățit rezultatele, așa că Rednic s-a apucat să scotocească iar piața după alți fotbaliști. Antrenorul trebuie să-i aleagă cât mai curând, altfel e posibil să nu-i mai poată aduce.

FIFPRO, sindicatul mondial al jucătorilor, a pregătit dosarul pentru un recurs față de prima hotărâre a TAS. Sindicatul va încerca să-i convingă pe judecători că dinamoviștii sunt de rea-credință și că nu numai Isma Lopez, ci și alți fotbaliști au mai avut de suferit de pe urma raporturilor cu Dinamo.

FIFPRO cere aplicarea din nou a sancțiunii, astfel încât dinamoviștilor să nu le mai fie permis să angajeze alți jucători înainte să plătească datoriile pe care le înregistrează către „foști”. Pedeapsa ar conta enorm în parcursul din sezonul acesta al „câinilor”.

Citește și:

Slujba de la Catedrala Mitropolitană din Iași de Sfânta Parascheva Video

Previous Ionuț Lupescu: „Rednic și Badea vor salva Dinamo”
Next Ultima Oră Dinamo aduce alt conducător. Rednic: ”A acceptat” Video

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *