Mircea Rednic și Daniel Popa. Care era de fapt relația dintre cei doi


Daniel Popa a marcat trei goluri care au adus pentru moment liniștea în Ștefan cel Mare. Motiv pentru care Florin Prunea a ținut să-l înțepe pe Mircea Rednic pentru declarațiile date la adresa jucătorului. Iar noi vă redăm cele două discursuri ale fostului antrenor la adresa atacantului.

”Popică ne amenință că până în vară va rupe norii! Puțini știu că el are ofertă de la Aktobe, din Kazahstan. L-au văzut la acel meci și i-am zis că vin ăia să-l vadă. Și a dat trei goluri. ”Păi, dacă e așa, de acum la fiecare meci îți spun că vin unii să te vadă, ca să rupi plasa adversă!”. Are ofertă de împrumut, pe un salariu de 3-4 ori mai mare decât are la noi. Dar a refuzat el! A zis că vrea să continue. Nistor i-a și spus: ”Ești un prost!”. Făceau caterincă. Popică are 2.000 de euro parcă, la noi.

Daniel are calități, însă are nevoie de mai multă încredere, să fie mai conștient și mai responsabil. Calitatea lui cea mare e că simte spațiul, că e bun în fața porții. El spune că problemele cu cazinourile sunt mai vechi, de câteva luni, că nu mai e așa. Eu vreau să cred că e așa cum zice el. Să înțeleagă că acele jocuri sunt făcute să câștige bani doar cei care le fac, nu și jucătorii! Uite, cazul Voduț, nu-și va mai găsi echipă în România. Gaz Metan și Sepsi l-au vrut pe Popa, chiar să-l cumpere pe 200.000 de euro, dar a căzut totul când a apărut asta în presă”, spunea Mircea Rednic pentru doardinamo.ro pe 22 ianuarie, în cantonamentul din Antalya.

Ulterior, pe 5 februarie 2019, când Daniel Popa a marcat un gol cu Poli Iași, singurul marcat în ultimul mandat al lui Rednic în Ștefan cel Mare. După care fostul tehnician a declarat în glumă:

”Mă bucur că Daniel Popa a marcat. El a avut în iarnă două oferte. Una de la Aktobe și una din Israel. De la Aktobe avea ofertă de 10.000 de euro pe lună. Nistor l-a și certat. I-a spus «Bă, băbălăule!». Popa a zis că nu vrea să plece. La Dinamo are salariu de 2.000 de euro.

Mă bucur. Îi place aici. Mai bagă o păcănică, mai o «măcănică». Mi-a zis că nu se mai atinge de păcănele. Acum merge la cazino. Glumesc, glumesc!”

De fapt, Mircea Rednic în iarnă chiar a insistat să rămână după ce a avut o discuție cu atacantul. Atunci, ”Puriul” i-a cerut un singur lucru – să lase de jocurile de noroc și să se concentreze doar pe fotbal. Iar Popa l-a ascultat, doar că nu a reușit să marcheze decât două goluri în 1437 de minute jucate sezonul trecut în Liga 1. Și normal că tehnicianul și-ar fi dorit mai mult de la el.

Citește și:

FOTO Cel mai fericit dinamovist în această duminică

-->
Previous Veste proastă pentru dinamoviști
Next FOTO Cel mai fericit dinamovist în această duminică

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *