Mircea Rednic, ședință cu conducerea lui Dinamo


Mircea Rednic va avea o ședință cu Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu privind viitorul clubului Dinamo. Din informațiile FANATIK, întâlnirea va avea loc după meciul cu Academica Clinceni.

Dinamo este într-o poziție dificilă, fiind fără victorie din data de 2 august, când au învins pe teren propriu Academica Clinceni, cu 3-1.

Academica Clinceni suferă din toate punctele de vedere, este singura formație care nu a câștigat niciun meci din Casa Pariurilor Liga 1 în acest sezon și este amenințată cu retrogradarea după ce anul trecut a jucat în play-off.

Conform, meciul cu Academica Clinceni este unul decisiv în ceea ce privește viitorul la echipă pentru mulți jucători. În iarnă se va trage linie și, cu siguranță, vor fi mișcări mari de trupe.

În acest sens, după meciul cu Academica Clinceni, Mircea Rednic va avea o ședință cu președintele executiv Iuliu Mureșan și reprezentantul administratorului judiciar, Răzvan Zăvăleanu în care se va discuta viitorul clubului.

Unul dintre punctele fierbinți ale acestei ședințe vor fi jucătorii care pleacă în iarnă de la echipă. Pe lista LPF sunt nu mai puțin de 43 de jucători înscriși de Dinamo, însă în iarnă va urma o remaniere a lotului și vor trebui să rămână 25, cu tot cu transferurile care vor fi efectuate în intersezon.

Problemele financiare cu care se confruntă clubul nu permit un lot extins de jucători, astfel că, din a doua parte a sezonului, Mircea Rednic va avea la dispoziție doar 25 de jucători. Însă, tehnicianului i s-a dat mână liberă în alegerea celor care rămân:

“Noi azi suntem într-o schemă extinsă de jucători, urmează ca în iarnă se se ia decizii de natură sportivă și să oprim o listă de 25 de jucători.

Ne-am asumat că vor veni jucători în timpul campionatului, dar vom fi consecvenți, iar în iarnă vom rămâne la 25. Vom coborî astfel obligațiile privind salariile cu 1/6”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

Citește și:

Circ la Clinceni înaintea meciului cu Dinamo! Chirilă ținut la poartă, Stoican contra lui Rednic

-->
Previous Ionuț Chirilă nu mai este antrenorul Academicii Clinceni
Next Ultimatum în Ștefan cel Mare: ”E decisiv”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *