Mircea Rednic se poate întoarce în Liga 1. Cine încearcă să-l atragă


După o pauză de aproape 3 luni de zile, Mircea Rednic este curtat intens de mai multe formații din străinătate, dar și de una din Liga 1. Antrenorul care a fost dat afară pe 3 iunie 2019 de către Ionuț Negoiță ar putea găsi metoda perfectă să se răzbune pe acesta. Este atras de primarul Mihai Chirica la Iași să vină ca investitor-manager general!

La Iași, Mircea Rednic ar putea lucra din nou cu Mihai Teja, care în trecut i-a fost secund, iar în prezent este antrenor principal cu rezultate extrem de bune în acest sezon. Echipa din Copou este pe primul loc în acest moment în Liga 1, cu 15 puncte acumulate în primele 7 etape.

Fostul antrenor al ”câinilor” a fost în această seară la Iași, unde a asistat la meciul Poli-Chindia Târgoviște, 2-2, dar deocamdată nu a luat nicio decizie în ce privește o anumită implicare la echipa din Moldova. De altfel, Rednic a și explicat că își mai dorește să antreneze încă 3 ani și rămâne de văzut dacă nu va lua în calcul o ofertă din străinătate. Totuși, o revenire a lui ca manager general-investitor în Liga 1, ar fi interesantă în contextul revenirii în fotbal ieri a lui Victor Pițurcă, care va conduce totul la Craiova.

De altfel, Mircea Rednic a anunțat în diferite rânduri că ar găsi finanțatori pentru Dinamo dacă s-ar construi un nou stadion. Această problemă nu va exista la Iași, acolo unde există un proiect pentru modernizarea arenei din Copou, care va avea 20.000 de locuri și va costa 50 de milioane de euro.

Citește și:

Un nou transfer la Dinamo: ”Ăsta este adevărul”

Previous Un nou transfer la Dinamo: ”Ăsta este adevărul”
Next Venirea lui Fabbrini face victime. Ce titular va pleca de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *