Mircea Rednic s-a decis


Mircea Rednic a hotărât că Deian Sorescu va evolua de acum înainte doar în compartimentul ofensiv, unde a dat întotdeauna cel mai bun randament la Dinamo.

„Mult mai bine, mult mai bine când joacă mai în faţă. Aşa e, câteodată zici că poţi şi nu asculţi de antrenor… aici e zona lui. Aici el a făcut şi diferenţa şi la început de campionat, la echipa naţională, chiar nu ştiu de ce a insistat să joace fundaş dreapta. Am rezolvat şi problema cu fundaşul dreapta. Petar (n.r. Petar Gluhakovic) e un jucător de calitate, care se vede, deja s-a impus”, a comentat Mircea Rednic, conform Telekom Sport, la finalul întâlnirii amicale cu Astra Giurgiu, în care Dinamo s-a impus cu 2-1.

Deian Sorescu a confirmat că deja i s-au trasat sarcini ofensive la echipă și spune că este dispus să evolueze pe orice poziție în teren pentru a o ajuta pe Dinamo.

„Acum joc mai în faţă, asta e sarcina atacanţilor, să zic aşa. Oriunde voi fi folosit, acolo voi da tot ce am mai bun din mine şi voi încerca să îmi ajut echipa cum pot. Mai făceau băieţii caterincă la antrenament să mă mai bag în poartă, dar nu, cred că e prea mult”.

Citește și:

VIDEO Alina Eremia despre angoasele personale: ”Dacă zice că sunt proastă?!”. Cu cine și-ar face o supertrupă

-->
Previous Cu cine se antrenează Șerban
Next Cine este milionarul român din SUA care ar putea prelua Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *