Mircea Rednic, reacție oficială despre venirea la Dinamo: ”Eu sunt dispus să ajut”


Antrenorul alături de care Dinamo a luat ultimul titlu de campioană a României, Mircea Rednic, este cel care a fost și cel mai aproape de a califica echipa în play-off în 2019. Ulterior a fost dat afară de Ionuț Negoiță iar după această decizie echipa din Ștefan cel Mare a fost în cădere liberă.

Doardinamo.ro a scris pe larg despre această situație care a dus la înlăturarea antrenorului și ce a urmat a fost un dezastru. Antrenorul sprijinea echipa cu bani, jucătorii erau cu salariile la zi, bugetul salarial era mic și existau și rezultate.

La finalul sezonului fără Mircea Rednic, Dinamo a fost aproape de retrogradare, iar în acest sezon e pe locul 15, deși există în lot jucători cu 35.000 de euro lunar, iar antrenorul Cosmin Contra are un salariu de 30.000 de euro.

Mircea Rednic e dispus să ajute Dinamo, dar este indignat de ceea ce se întâmplă în prezent la club.

”Tot eu să vin să salvez Dinamo? S-au plătit salarii cu banii dați de mine, s-a luat licența, am fost acolo. Am adus jucători gratis și cu salarii mici pentru că nu ne permitea bugetul și după care proiectul pe care voiam să-l implementez nu s-a mai făcut deoarece am fost afară!

Cine m-a demis să răspundă! Eu ce să fac, să primesc castane pentru problemele făcute de alții?

Sunt dispus să ajut, toți sunt dinamoviști până e vorba de bani. Toți spun că vor să-și ia banii, că au de luat suma aceasta, dar ce performanțe au făcut la Dinamo? Nu și-a dat nimeni demisia când echipa nu a ajuns în play-off, clubul era pe penultimul loc. Insolvența e situația cea mai bună.

În afară de datoriile pe care le-ai avut, se mai adaugă încă 5-6 milioane de euro. Cum poți să oferi asemenea salarii? Păi pe ce te bazezi tu? Jucătorii deja își depun memorii, au dreptate și vor fi liber de contract și ei își vor cere salariile, n-au fost fraieri, au semnat pe vreo doi ani.

Nu am mai vorbit cu nimeni din conducere, cei noi au mers cu Cosmin Contra în proiect, văd că acum apare cu declarații că are jucători de valoare, dar nu vedem nimic în jocul echipei. Rezultatele trebuie să fie și responsabilitatea antrenorului, la câte meciuri au fost, eu n-am văzut nimic la Dinamo”, a declarat Mircea Rednic pentru Digi Sport.

Citește și:

Alex Couto explică situația lui Cosmin Contra: ”Trebuie” EXCLUSIV

Previous Alex Couto explică situația lui Cosmin Contra: ”Trebuie” EXCLUSIV
Next Dinamo nu poate evolua în Liga 2. Înțelegerea secretă între Negoiță și Badea

1 Comment

  1. noiembrie 19, 2020
    Răspunde

    Mircea ești singurul care mai poate face ceva ptr DINAMO în afară de a da declarații,așa că fă uitate răutățile unora și încearcă să ajuți acum până nu e prea târziu ,fiindcă nimănui nu-i pasă de noi suporterii și jucători (e drept cu salarii oferite fără acoperire) ,iartă-i pe cei care au greșit și întinde-le mâna răutacioșilor ptr a salva DINAMO de la faliment!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *