Mircea Rednic, răspuns pentru fani. Acuze grave la adresa lui Negoiță și Bălănescu


Mircea Rednic a fost extrem de acid după Dinamo-Poli Iași, 1-1.

”Au ratat jucătorii o primă astăzi și cred că e ultima oară când promit primă, e vorba despre imaginea lor, de imaginea noastră, avem condiții, din punct de vedere financiar s-au rezolvat multe probleme. Jucătorii muncesc, nu le-a fost ușor cu pandemia asta. Cei de la Dinamo suferă mai mult din punct de vedere fizic.

N-am văzut niciodată un teren atât de prost la Dinamo, totul merge prost aici. Ei întotdeauna s-au gândit, problema e că cei care sunt aici de atâta timp nu-și doresc performanță. Cred că și-a dorit terenul de aici, de asta a luat Dinamo, am fost de două ori aici, prima dată cu jucători care au fost vânduți pe ani buni, anul trecut a venit un om care ți-a garantat play-off-ul, s-a implicat și financiar, eu am pierdut bani, am dat prime în jur de 75.000 de euro, am renunțat la salarii și s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Sunt mulți care umblau pe aici alb-roșii și cu chiloți roș-albaștrii.

Pe mine mă înteresează ca Iașiul să se salveze și după aia vedem. În primul rând să scape de cei de prin birouri care au renunțat la mine că-i deranjam ca să-și facă transferurile și ați văzut în ce situația a ajuns clubul”, a declarat Mircea Rednic după meci.

Citește și:

Andrei Cristea: ”Nu ar merita”

Previous Mihai Neicuțescu, optimist convins: ”O să vedeți că o să terminăm”
Next Mihalcea a dezvăluit care este viitorul său: ”Dacă conducerea”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *