Mircea Rednic pune o mare condiție


Mircea Rednic (59 de ani) rămâne pe lista scurtă a „câinilor”, care vor să aleagă un antrenor în pauza competițională cauzată de meciurile naționalei. Antrenorul se teme că nu va reuși să aibă un „tampon” între el și administratorul special Iuliu Mureșan. Tocmai în acest scop, Rednic l-a dorit pe Ioan Andone alături, dar nu a reușit să îl convingă.

Mircea Rednic și Iuliu Mureșan nu au cea mai bună relație. Cei doi au avut un conflict în 2013, când colaborau la CFR Cluj.

Mureșan s-a declarat nemulțumit și în ultimele zile, după ce Mircea Rednic negociase direct cu Nicolae Badea, fără a-l implica.

Conform surselor GSP, întrevederea a fost pusă în așteptare întrucât, practic, clubul din Ștefan cel Mare are în acest moment un antrenor principal – pe Dario Bonetti, care nu și-a reziliat acordul cu „câinii”! -, astfel că orice altă discuție poate periclita atât situația lui Mircea Rednic, cât și a grupării.

Mai mult, Rednic a transmis clar celor de la Dinamo că este interesat de negocieri, dar mai întâi să rezolve situația lui Bonetti. „Atât timp cât Dinamo are antrenor, nu avem cum să ne vedem! După, da”, le-a transmis tehnicianul care a cucerit ultimul titlu de campion pentru roș-albi. Rednic a evitat să dialogheze despre Dinamo.

Cel mai devreme el ar putea prelua destinele formației în pauza competițională din octombrie, când va fi campionatul întrerupt din cauza meciurilor naționalei. Până atunci se estimează că se va rezolva și „cazul Bonetti”, care a acuzat deunăzi că este infectat cu coronavirus, în țara natală.

Citește și:

Mihai Șora se implică în discuțiile alegerilor PNL: ”Nu dați vrabia din mână, pe cioara nebună de pe gard”

-->
Previous Bonetti se întoarce la antrenamente
Next Dinamo mai vrea un mijlocaș și un atacant

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *