Mircea Rednic propus înapoi la Dinamo


Mircea Rednic a fost dat afară de la Dinamo în urmă cu 6 luni, iar de atunci nu a mai antrenat la nicio echipă. Acesta a avut o intervenție în această seară la Digi Sport Special și a dezvăluit că mai multe sucursale DDB din țară i-au cerut să revină la Dinamo. Antrenorul n-ar refuza, dar a pus o condiție clară: să nu contribuie cu niciun leu.

„Și acum mi-au propus reprezentanții a 17-18 județe din țară să revin la Dinamo. Dacă vin, nu bag un leu! Cum să vin eu să bag bani ca să îi dau salarii lui Filip? Le-am spus în ce condiții vin.

Cei din DDB m-au rugat, oamenii care cotizează, nu cei de la București, care conduc. DDB nu a fost niciodată unit. Le-am zis că vin la antrenor, dar nu plătesc toate prostiile pe care le-au făcut Contra, Mureșan. Să îl plătesc și pe domnul strateg?”, a spus Mircea Rednic, la „Digi Sport Special”.

Rednic a vorbit despre ofertele pe care le are în acest moment: „Eu am o ofertă din străinătate, dar aștept. Și cu cei de la Brașov au fost ceva discuții, oamenii vor să facă un proiect serios, vor să se implice”, a spus Rednic.

Îi atacă pe Iuliu Mureșan, DDB și Nicolae Badea.

„Dezamăgirea cea mai mare este că am fost demis și cu acordul celor din DDB și a lui Badea. Eu am luat Dinamo după doi antrenori, după umilința cu Steaua. Am zis că am nevoie de timp să evaluez lotul, iar din iarnă să mă judece. Am spus clar, aici trebuie schimbat aproape tot lotul. Au zis că vreau să distrug Dinamo. Am plecat eu, ei au adus 14 jucători, niciun plus. S-a clasat pe ultimul loc de baraj datorită a ceea ce s-a întâmplat la Clinceni și Gaz Metan.

De ce nu mă lași să facă treaba? S-a mers pe mâna marelui strateg, a jucătorilor care au schimbat 5 antrenori. Au și nesimțirea să zică că îl regretă pe Stoican. Păi cum, mă? De ce nu ai jucat ca să îl salvezi?

Eu îmi reproșez că sunt băiat bun și naiv. Trebuia să fac contract ca Dan Petrescu, Reghecampf, Edi Iordănescu. Să fac un contract ca să nu pot fi dat afară. Aici am greșit! Sunt sigur că din iarnă lucrurile stăteau altfel. Eram dispus să bag mâna și mai adânc în buzunar. Nu m-au lăsat!

Când spui că Filip e spiritul lui Dinamo, se învârt oamenii în mormânt. Acolo era un buboi. Eu l-am spart, iar domnul doctor l-a cusut la loc. Nu trebuia să am încredere nici în Badea, nici în cei din DDB”, a spus Mircea Rednic.

Au ieșit nesimțiții de jucători și l-au atacat pe Dusan Uhrin. Nici nu aveau nevoie de antrenor la baraj. Când joci cu locul 3 din Liga 2 trebuie să câștigi… Cum îți explici că toți și-au găsit echipe prin play-off? Dacă aveam așa jucători buni, nu poți bate U Cluj, care n-a legat trei pase? Stoican a plecat în vacanță și le-a zis să aducă pe cine vor.”

Citește și:

Mutu îl știe de la Dinamo, l-a convins să vină la Rapid

Previous Cum vor DDB şi Zăvăleanu să salveze clubul
Next Rednic dă vina pe DDB și Nicu Badea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *