Mircea Rednic: ”Prefer să fiu un antrenor fără demnitate”. Ce a promis


Noul antrenor al lui Dinamo, Mircea Rednic, a vorbit despre motivul pentru care a acceptat propunerea lui Ionuț Negoiță de a veni antrenor în Ștefan cel Mare pentru următorii doi ani. El a făcut o promisiune importantă suporterilor echipei, că duce ”haita” în play-off.

”Imediat am acceptat, nu s-a pus problema. Prefer să fiu un antrenor fără demnitate și fără onoare și să vin să-mi ajut clubul într-o situație mai delicată. E vorba de respect pentru un club care m-a ajutat să devin om, fotbalist și apoi antrenor. Dacă noi care am fost aproape alături de această echipă nu spunem da, cine să o facă? Dinamo nu va retrograda, Dinamo va juca în play-off, chiar și cu lotul asta slab, cu jucători cum spuneți voi fără valoare. Am venit cu tot sufletul pentru a trece prin acest moment”, a declarat Mircea Rednic.

”Eu nu am vorbit cu Ionuț Negoiță până acum, doar cu David, aici e vorba de Dinamo, v-am mai spus ce înseamnă Dinamo pentru mine, nu e niciun interes, am acceptat aceeași ofertă din anii trecuți, nu mai există procente, nu mai există nimic. Nu am venit să mă îmbogățesc, ci am venit într-o situație în care Dinamo avea nevoie de mine.” Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Citește și:

Mircea Rednic îl desființează pe Mihai Stoica. Cum l-a poreclit

-->
Previous Ce salariu are Rednic la Dinamo. Staff-ul ”Puriului”
Next ANUNȚ Rednic: ”Am vrut să cumpăr Dinamo”. Cu cine a vorbit

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *