Mircea Rednic oferă un ajutor financiar fostei sale echipe


Mircea Rednic (59 de ani) contribuie la revenirea Corvinului Hunedoara în fotbalul românesc.

Suporterii Corvinului s-au mobilizat pentru a recupera brandul Corvinul, care este deținut de un om de afaceri din București. Pentru „repatrierea” simbolului corvinist era nevoie de 47.000 de euro, fanii reușind să strângă până acum 64.000 de euro.

La sărbătorirea centenarului Corvinului, Mircea Rednic a participat la o licitație organizată de Primărie pentru a strânge fondurile necesare cumpărării mărcii „FC Corvinul 1921”.

Fostul fotbalist a contribuit cu suma de 10.000 de euro, pe care a plătit-o pentru a-și cumpăra propriul tricou de la Corvinul, echipă pentru care a evoluat între 1980 și 1983.

Rednic, ultima dată antrenor la Dinamo între octombrie 2018 și iulie 2019, s-a declarat dispus să investească la club, în cazul în care mai multe persoane apropiate de Dinamo, cu putere financiară, i s-ar alătura. Printre cei enumerați de „Puriu” se află Mircea Lucescu și Ionuț Lupescu.

„Toată lumea vine cu sfaturi, toți promit… și Hunedoara și Dinamo au nevoie de bani. Îi văd pe nea Mircea, pe Lupescu, cum vorbesc. Fără supărare, nu, tată, cum am împrumutat eu clubul, haideți să ne adunăm 5-6, poate 10 inși, să stabilim o sumă, de 200.000, 300.000… se poate!”, a spus Rednic la Telekom Sport.

Citește și:

Ce trebuie să știe fanii dinamoviști înainte de meciul cu FCSB

-->
Previous Pe ce perioadă a semnat Cătălin Itu
Next Transferul numărul 8, un atacant român

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *