Mircea Rednic nu vrea să revină singur la Dinamo


Mircea Rednic e tot mai aproape de a se întoarce la Dinamo. Dar până atunci, dinamoviștii trebuie să rezolve situația cu Dario Bonetti. Antrenorul italian este în acte încă antrenorul lui Dinamo, și va rămâne până când se va asigura că își va primi cele 2 salarii.

Oficialii clubului din „Ștefan cel Mare” au luat decizia de a se despărți de Dario Bonetti, după ce echipa a ajuns la cinci înfrângeri consecutive în campionat.

Favorit să-i ia locul pe bancă italianului este Mircea Rednic. „Puriul” a fost și ieri la o nouă sesiune de discuții cu șefii din „Groapă”.

Cele două părți s-au înțeles în mare parte, însă Rednic a pus o condiție pentru a reveni la Dinamo: îl vrea pe Ionel Dănciulescu director sportiv.

Iuliu Mureșan, directorul executiv al lui Dinamo, a dezvăluit că are o listă cu mai mulți antrenori pe ar dori să-i aducă la Dinamo, însă alesul va fi stabilit în urma negocierilor pe care le va purta cu tehnicienii.

„Sunt antrenori care își doresc să vină la Dinamo, dar sigur că după aia implică negocieri, sume, pe care, uneori, clubul nu le are”, a dezvăluit Mureșan.

Pentru Mircea Rednic ar fi mandatul cu numărul cinci pe banca lui Dinamo.

Citește și:

”Câinii roșii” nu mai sperie pe nimeni: ”Ar fi o rușine să pierdem”

-->
Previous Motivul pentru care Sorescu a rămas la Dinamo
Next Război total între Bonetti și Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *