Mircea Rednic nu și-a încheiat conturile cu Dinamo


Mircea Rednic a fost demis în luna decembrie de la Dinamo, însă nu și-a încheiat conturile cu alb-roșii. Tehnicianul mai are de încasat bani din salariul pe luna decembrie.

“Puriul” a fost dat afară de la echipă pe data de 21 decembrie, însă așa cum FANATIK a anunțat, nu a fost de acord să semneze rezilierea, el solicitând banii la zi plus patru salarii pentru a fi de acord cu rezilierea.

Din informațiile aceleeași surse, oficialii celor de la Dinamo vor să îi plătească doar banii la zi, spunând că au fost îndreptățiți să ia decizia demiterii unilaterale din cauza rezultatelor foarte slabe înregistrate de echipă.

Răzvan Zăvăleanu a recunoscut pentru FANATIK că încă nu sunt închise conturile cu Mircea Rednic: “Încă nu s-au plătit toate sumele, însă în curând situația se va rezolva!”, a spus reprezentantul administratorului judiciar.

Într-un interviu acordat pentru FANATIK în luna decembrie, Răzvan Zăvăleanu a declarat că este foarte posibil să se ajungă la judecată cu Mircea Rednic:

“Este adevărat că nu a semnat nimic. Nu a fost o despărţire amiabilă. Lucrurile pot sta în două feluri, dar probabil se va ajunge la judecată. Ori se constată că l-am dat afară fără motiv şi atunci îi vom da patru salarii.

Ori se constată, aşa cum credem noi, că l-am dat afară pentru neîndeplinirea obiectivelor de performanţă şi atunci nu avem să îi plătim nimic decât banii până la data la care a fost disponibilizat, pe care îi vom plăti”, a spus Zăvăleanu pentru FANATIK.

Citește și:

Cosmin Contra pe culmea succesului

-->
Previous Ultimele informații despre construirea noului stadion Dinamo
Next Un nou transfer la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.