Mircea Rednic, noi detalii. Mai vin și alți jucători!


Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a fost în sfârșit bucuros la echipa din Ștefan cel Mare după ce a obținut prima victorie în noul său mandat.

”Nu am luat gol, ceea ce nu se întâmpla înainte, a fost foarte bine din punctul de vedere al organizării. Îmi pare rău că am câștigat din penalty, am avut și noi un penalty după 14 etape, împotriva lui Ando. Importantă această victorie înaintea meciului cu Steaua. Nu poate Dinamo să rămână doar în Popa și Moldoveanu, trebuie să vină un atacant. Avem nevoie de mai mulți jucători cu experiență. E mai bun ca Ze Kalanga ca talie, culoare, viteză, nu știu cum îl cheamă, o să vedeți în momentul în care semnează. Mâine sper să mai vină încă doi jucători. E foarte greu să găsești în perioada asta jucători. Trei sunt veniți deja. Îi ascundem, îi ținem bine ascunși, avem un acord cu ei, Ze Kalanga e deja aici, frate-su. Sper mâine măcar unul să mai vină. Pe doi i-am văzut în Belgia, pe unul e un jucător foarte bun, cu cotă foarte mare. Eu le-am explicat că Bucureștiul e frumos, te poți distra, avem condiții foarte bune.

Acesta a fost ultimul meci la care am dat șansă jucătorilor să joace, am dat șanse, am riscat puțin, unii au plecat, sincer îmi pare rău pentru Gicu Grozav, el nu era pe listă, dar asta-i viața. Au plecat 4 vin 4, plus 1. Am ofertă din Golf, foarte bună, dar eu nu plec. Nu e vorbă în vânt, dar chiar nu mă interesează. Am promis că rămân și vreau să formez o echipă puternică la Dinamo. Nu m-a anunțat nimeni de vânzarea clubului, așa că eu cred că sunt doar vorbe”, a declarat Mircea Rednic.

Citește și:

Noul fundaș dreapta a dezvăluit cerința specială a lui Rednic

-->
Previous Dan Nistor explică de ce nu a vrut să execute penalty-ul. Mesaj pentru rivali
Next Noul fundaș dreapta a dezvăluit cerința specială a lui Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *