Mircea Rednic, mesaj clar despre stadion: ”Eu așa aș VREA”


Site-ul doardinamo.ro a realizat ieri un interviu cu juristul CS Dinamo pentru a înțelege de ce în Ștefan cel Mare nu s-a putut face un stadion în programul EURO 2020. Ciprian Stoica ne-a explicat că mai nou CS Dinamo și-ar dori un nou stadion mai mare, de peste 20.000 de locuri, care ar moderniza o mare parte din Complexul Sportiv Dinamo, și de aceea lucrările ar putea să întârzie încă un an. Sau există posibilitatea ca CNI să nu mai acorde niciodată această finanțare. În schimb, aceeași persoană a admis că varianta cu 18.000 de locuri ar fi mai simplă, pentru că cei mai importanți pași au fost deja parcurși și ar putea începe lucrările chiar anul acesta. Rednic a explicat astăzi ce-și dorește.

-Cum vi se pare situația stadionului?

Stadionul este același de zeci de ani, doar coșmelia asta este nouă, în rest totul a rămas la fel.

-Credeți că se va construi un stadion nou?

Mi-e teamă că nu așa de curând.

-Are nevoie Dinamo de un stadion nou?

Are nevoie de un stadion nou. N-ar crește prețul echipei dar interesul ar fi mult mai mare și eu știu cum sunt suporterii noștri, vor și ei să fie respectați. Nici nu trebuie să faci un stadion mare, eu spun că între 15.000 și 20.000 de locuri este perfect. Pentru că la meciurile mai importante avem Arena Națională. Eu sunt sigur că dacă vom avea un stadion vom juca cu mulți suporteri, merită și vor și ei ceva nou. Vor și ei să vadă că sunt respectați. Și ar fi păcat acum să nu profităm.

-Cu domnul Badea nu a-ți vorbit deloc pe acest subiect?

Păi nu se mai face aici stadionul, am înțeles că se face pe Velodrom, nu?

-Da, dar există două variante, una cu 18.000 de locuri, care nu are legătură cu AFC Dinamo, și una de peste 20.000 de locuri, care are legătură deoarece se intră pe un teren care face obiectul acelei asocieri.

Eu aș vrea să se facă cu 18.000 de locuri! Măcar să avem stadion, nu mai contează acum numărul de locuri. La meciurile importante și în cupele europene poți să joci pe Arena Națională.

Citește și:

INTERVIU PREMIUM Juristul CS Dinamo explică EXACT situația stadionului

-->
Previous Rednic: ”Poate susține lupta la titlu”
Next Parfait Mandanda a fost convins de Gnohere. Ce i-a spus

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *