Mircea Rednic lovește în Dinamo: „M-a deranjat”


Mircea Rednic a ieșit din nou cu declarații în presă, după ce intrase într-un con de umbră odată cu plecarea de la Viitorul. Acesta a oferit un interviu pentru Playsport în care a abordat mai multe subiecte, inclusiv Dinamo.

Vă întoarceți în Belgia, care e nu a doua casă a dumneavoastră, poate chiar prima, spuneți-mi, vă simțiți mai apreciat acolo decât aici în țară?

Și aici sunt apreciat, dar mai sunt cârcotașii ăștia, care au pornit așa, cu niște lucruri care apoi niciodată nu s-au dovedit. Numai povești, și chiar nu mi-au făcut bine.

La ce anume vă referiți, concret?

Mă refer la colaborarea cu fiică-mea, s-a văzut clar, trebuie să fii tâmpit să spui că Rednic a venit cu fiică-sa ca să căpușeze Dinamo, când Rednic a adus bani de acasă, a susținut clubul și a împrumutat clubul, te doare…

Citește și:

FCSB a cumpărat un jucător de la Dinamo

Poate că a fost chestia aceea, când vrei să faci bine, îți auzi răul…

…În România așa este. Că au ei asta, ”stai, mă, că ceva nu se poate, că Rednic nu dă el bani așa de la el, el are un interes acolo, mare de tot”. Până la urmă, numai povești în articole, tot ce e pe acte, se vede clar ce comisioane a luat fiică-mea, o rușine! Ce comisioane a luat fiică-mea la Dinamo nici nu-mi ajungeau să pun jențile și cauciurile la mașina mea. Așa-s oamenii, fiică-mea stă într-o casă de trei milioane de euro și se uită la niște comisioane?
Mai mult se vorbea despre asta decât se vorbea de ceea ce am făcut și ce jucători am adus. În ce condiții, să fie liberi, contracte mici. Când văd ce se întâmplă acum la Dinamo, să aduci jucători care n-aveau în țara lor banii ăștia, să le oferi contracte și să ajungi în situația să nu poți să le plătești, să fii dat în judecată, procese în care n-ai nicio șansă, că FIFA nu se joacă atunci când e vorba de salarii, și riști să pierzi tot! E păcat în primul rând de suporteri, că au făcut sacrificii mari. Dar o să le fie foarte greu în perioada următoare.

V-au mai sunat oameni de acolo, mă refer la partea de conducere în care sunt implicați suporterii?

Chiar m-a deranjat, și acum pentru prima oară spun, că ei au zis că m-au ofertat și Rednic n-a vrut să vină! Nici vorbă de așa ceva, după ce am încheiat contractul cu Viitorul, nu m-a căutat nimeni. Nu e adevărat că eu am refuzat, nu m-a contactat nimeni, nu m-a sunat nimeni.

Și dacă v-ar fi sunat?

Nu știu. Nu știu ce răspuns aș fi dat. Pentru că știu, am spus-o și o spun în continuare, că s-a ajuns în situația asta că pentru că Negoiță asta a vrut. Nu poți să dai clubul la unii care-s vai de mama lor! Nu poți să faci lucrul ăsta. Acum să mă implic, și să fac ce? Să vin cu bani, și după aia să apară Negoiță să-și ia banii. Păi ce să fac? Îi dau banii lui Negoiță și lui Cortacero ăsta, cum îl cheamă, să plătesc jucători pe care i-au adus ei? Cea mai bună soluție e ce s-a vorbit în presă, altfel, nu văd nicio scăpare. Îmi pare rău, îmi pare rău că am fost acolo, puteam să mă implic și nu se mai ajungea în situația asta, clar, cu contracte, cu jucători buni, o scoteam la capăt și mai și achitam din datorii, dacă nu s-a vrut, s-a vrut altceva, cei care au luat decizia de a da clubul pe mâna unor oameni care n-au nicio treabă cu fotbalul și nici așa, social, nu sunt ok… Asta e, sper ca până la urmă să se rezolve lucrurile, dar o să fie greu.

Citește și:

Au lămurit situația lui Dusan Uhrin: ”Era normal”

Previous FCSB a cumpărat un jucător de la Dinamo
Next Sergiu Hanca, mesaj emoționant: „Am început să plâng”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *