Mircea Rednic, interviu în presa belgiană despre un dinamovist


Mircea Rednic a oferit un interviu ziarului belgian La Derniere Heure în care a vorbit despre un fotbalist lansat de el în fotbal, atât la Dinamo, cât și în First Division A. Un jucător de care ar avea atâta nevoie duminică, mai ales că-i lipsesc fundașii dreapta.

În partida de azi cu Lokeren, Collins Fai va bifa meciul cu numărul 100 la Standard Liege. „Pentru mine, e cel mai bun fundaş lateral din campionat. Ştie să joace pe dreapta şi pe stânga dând acelaşi randament. Am auzit că Hugo Broos a spus despre el că este un cadou pentru orice antrenor, sunt 100% de acord cu această afirmaţie. E foarte bun în situaţii de unu contra unu şi şi-a îmbunătăţit jocul poziţional. Nu-i lipsesc decât zece centimetri ca să fie perfect”, a spus Rednic pentru sursa citată.

”Cred că este croit pentru Premier League. E un campionat care i s-ar potrivi. S-a remarcat la echipa naţională şi la Standard, cred că este deci pregătit şi poate reuşi acolo. Sper totuşi că va mai rămâne puţin la Standard, ca să câştige campionatul. După aceea, voi vorbi pentru el în Anglia”, a mai declarat despre fotbalistul care a jucat între 2013 și 2016 la Dinamo.

Citește și:

Cum o vede Dinu Gheorghe pe Dinamo în lupta pentru play-off

-->
Previous Se complică lucrurile. Ce se întâmplă după meciul din seara asta
Next Cum o vede Dinu Gheorghe pe Dinamo în lupta pentru play-off

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *