Mircea Rednic: „Întâi ne-au oprit în mijlocul câmpului”


Mircea Rednic, antrenorul celor de la Dinamo, a dat detalii și despre scandalul pornit de fani după eșecul din ultimele minute de la Mioveni din etapa trecută.

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a încercat să aplaneze conflictul dintre fani și jucători după ce a existat un dialog la o benzinărie.

Fanii erau supărați de jocul slab relizat de fotbaliștii pregătiți de Mircea Rednic. Dinamo venea după o victorie, prima după o serie de 15 partide fără succes.

„Întâi ne-au oprit în mijlocul câmpului și apoi eu le-am zis suporterilor să oprim la prima benzinărie că voi coborî eu să vorbesc cu ei.

Între timp am anunțat organele de ordine, am luat cea mai bună soluție. N-au fost incidente, n-au fost înjurături, s-a vorbit timp de 10-15 minute”, a declarat Mircea Rednic.

Martori oculari susțin că ultrașii au bătut cu pumnii în autocarul formației după ce au oprit autocarul care venea spre București. Fanii erau extrem de supărați pe modul cum Dinamo a ratat obținerea punctelor la Mioveni.

„Nu este prima oară”

Gabriel Torje, a afirmatcă traversează cea mai grea perioadă a carierei sale, fiind însă optimist că după pauza de iarnă formaţia sa va reuşi să se salveze de la retrogradare

„Noi ne-am oprit pe autostradă atâta timp cât suporterii şi-au dorit asta, nu a fost o şedinţă, a fost un dialog. Nu este prima dată când se întâmplă aşa. Nu sunt de acord din niciun punct de vedere cu o asemenea reacţie, însă îi înţeleg foarte bine. Poate sunt jucători mai emotivi şi luni o să le tremure piciorul când vor fi în teren.

Sper ca această discuţie să ducă doar la ceva bun. Ne pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat ieri. Nu este nici primul, nici ultimul meci pierdut din cariera mea. Sper să o scoatem la mal, să fim o echipă puternică cum am fost odată şi ei să ne susţină necondiţionat. Pentru că cei care vor fi luni pe teren şi după vor da 100% pentru a salva Dinamo.

Având în vedere că este ceva sentimental, este cea mai grea perioadă din cariera mea deşi am mai trecut prin perioade grele şi la alte echipe”, a spus Torje.

Citește și:

Eroarea prin care Dinamo a pierdut jucători înaintea ultimei etape: ”Nu a fost corect”

-->
Previous Mircea Rednic: "Au plecat jucători"
Next Declarații incredibile ale lui Cristi Borcea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *