Mircea Rednic, înapoi la Dinamo? „În aceste condiții”


Cosmin Contra are parte de un mandat total nereușit din punctul de vedere al rezultatelor și sunt voci care consideră că antrenorul ar trebui să demisioneze. Tehnicianul nu o face deocamdată pentru că consideră că lipsa de puncte în clasament este cauzată și de faptul că șefii spanioli au fost neserioși și jucătorii au mari probleme financiare.

Fostul șef al Academiei lui Dinamo, Gabi Răduță, consideră însă că Rednic ar redresa imediat formația din Ștefan cel Mare.

„Contra este un antrenor bun, tânăr, are un CV foarte bun. A fost jucătorul lui Dinamo, dar eu cred că Rednic e altceva. E cel mai bine pregătit antrenor care a fost la Dinamo. Am mai vorbit cu Rednic în urmă cu o săptămână. Țin legătura cu foștii mari fotbaliști. Rednic nu se aruncă cu capul înainte. Dacă vine, trebuie să fie susținut. Are nevoie de susținere și continuitate.

Rednic și-a atras o grămadă de antipatii, dar echipa era la zi cu salariile. Cu siguranță ar putea să redreseze echipa. Cum să nu fie potrivit? Ar fi foarte potrivit. El știe să facă atmosferă, să țină echipa. Toată lumea era mulțumită. Eu am văzut unitate de grup. Era o familie, o atmosferă foarte bună. Mai rar am văzut așa ceva”, a declarat Răduță pentru ProSport.

Citește și:

EXCLUSIV Sorescu va rata și el meciul cu Astra! Dar poate bifa o performanță. Problemă pentru Contra

Previous Montini pune tunurile pe spanioli și explică de ce echipa n-are rezultate: ”E totul un fake?”
Next Scenariu posibil. Salvarea pe care o caută spaniolii

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *